Σελιανίτικα: Πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό

Πρώτη ημέρα σήμερα της νέας σχολικής χρονιάς, έτσι και στα Σελιανίτικα το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο άνοιξαν τις αίθουσες τους να υποδεχθούν τους αρκετούς μαθητές και μαθήτριες. Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί εφαλτήριο για μια καινούρια αρχή για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Παραδοσιακά, η έναρξη της νέας σχολικής χρονικής ξεκίνησε με τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε στον αύλειο χώρο των εκπαιδευτικών συγκροτημάτων ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ανδρόνικος Τσαχρίδης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γεωργίου Ρόζου και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιώτας Σαμαρτζή.
Στην συνέχεια, ακολούθησε ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων από την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Γιαννούλα Μπίκου και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γεώργιο Σιακκή. Επί ευκαιρίας του νέου σχολικού έτους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από ένα συμβολικό δώρο.
Μήνυμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σελιανιτίκων Γεωργίου Ρόζου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Με την έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μία δημιουργική σχολική χρονιά. Η καλοκαιρινή περίοδος πέρασε και ξεκινάει μια καινούργια ελπιδοφόρα χρονιά, πλούσια σε στόχους, προσδοκίες και απαιτήσεις στο δύσκολο αλλά δημιουργικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.
Η Δημοτική Κοινότητα Σελιανιτίκων με το θεσμικό της ρόλο στηρίζει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Σελιανιτίκων, είναι κοντά τους και προσπαθεί να προωθούνται θέματα και προβλήματα, με σκοπό να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά μας.