(Φωτο)-Πάτρα: Βράβευση του Γυμνασίου Σαραβαλίου για το πρόγραμμα eTwinning

 

Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από τον ΕΟΥ (Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης) της δράσης eTwinning στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβλήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2022 – 2023 από τους μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου και τους εκπαιδευτικούς, κ. Γιωτόπουλο Γεώργιο (νυν Διευθυντή της σχολικής μονάδας), εμπνευστή και οργανωτή της όλης προσπάθειας, καθώς επίσης και των εκπαιδευτικών κ. Αψόμωτου Δήμητρας (πρώην Διευθύντριας), της κ. Δημητρακοπούλου Αθανασίας (Υποδιευθύντριας) και της κ. Γκενεράλη Αγγελικής (Φιλόλογος).
Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει και για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια, τόσο υλικά όσο και σε επίπεδο συνεργασίας, καθώς χωρίς την έμπρακτη στήριξή τους δεν θα είχε αφενός υλοποιηθεί το πρόγραμμα και αφετέρου δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία (Νάπολη, Ματέρα και Μπερνάλντα). Στην Μπερνάλντα και συγκεκριμένα στο σχολείο Istituto Comprensivo “PITAGORA” Bernalda (MT) έγινε η παρουσίαση των εργασιών των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας. Επίσης, τραγουδήσαμε ιταλικά τραγούδια με τη χορωδία μας και χορέψαμε παραδοσιακούς και δημοτικούς χορούς σε μια αίθουσα κατάμεστη από εκπαιδευτικούς, μαθητές και διάφορους τοπικούς φορείς.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την συνδιοργανώτρια του προγράμματος κ. Patrizia Petrocelli για την άψογη συνεργασία και την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο ιταλικό σχολείο.