Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,
Συντάχθηκε η Κυκλοφοριακή Μελέτη από την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα;
Το κυκλοφοριακό αποτελεί τον μεγαλύτερο καθημερινό βραχνά για τους πολίτες στην Πάτρα.
Και βέβαια ενόψει της προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου, θα τεθεί στο δημόσιο διάλογο μεταξύ των παρατάξεων.
Σήμερα βιώνουμε καθημερινά το μαρτύριο όλοι οι οδηγοί που διερχόμαστε την Όθωνος Αμαλίας.
Ένα μαρτύριο που έχει ενταθεί μετά την κατασκευή του Εγκληματικού Διαχωριστικού για τον ποδηλατόδρομο, όπου αντίστοιχα στον Δήμο Χαλανδρίου τον αποξήλωσαν το 2010, χωρίς παράλληλα να έχει απελευθερωθεί αριστερά ο δρόμος από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Πιθανόν η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας να θέτει σε προτεραιότητα, τα έσοδα από την ελεγχόμενη στάθμευση.
Με τη σημερινή μου παρέμβαση και ανάρτηση, θέτω δημόσια το ερώτημα στην απελθούσα Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας, εάν έχει υλοποιηθεί το άρθρο 12 της Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Νέος Επιβατικός Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Αχαΐας» στο Ο.Τ. 607 Πάτρας, Π.Ε. Αχαΐας», όπου αναγράφει τα εξής:
«Για την αντιμετώπιση της επιπλέον κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή προτείνεται η εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης από το φορέα του έργου και η οικονομική συμβολή του στην εφαρμογή αυτής πριν την λειτουργία του σταθμού σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων».
Έχει λάβει απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων, για την απαγόρευση της στάθμευσης αριστερά του οδοστρώματος επί της Όθωνος Αμαλίας, από την Νόρμαν έως την τριών Ναυάρχων;
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα Πάτρα