(Φωτο)-Αιγιάλεια: Συγκέντρωσαν τρόφιμα για όσες οικογένειες έχουν ανάγκη

Με σύνθημα “Ο ένας για τον άλλον” η Ομάδα Νέων της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» συγκέντρωσε τρόφιμα για όσες οικογένειες έχουν ανάγκη
Η Ομάδα Εργασίας Νέων της παράταξης “αιγιάλεια τώρα”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, συγκέντρωσε τρόφιμα για αδύναμες οικονομικά οικογένειες την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Η δράση έλαβε χώρα στο κτίριο της ΔΗΚΕΠΑ και είχε στόχο τη διαμόρφωση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, με κεντρικό σύνθημα “Ο ένας για τον άλλον!”.
Η Ομάδα Εργασίας Νέων υποδέχτηκε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι τέτοιες δράσεις σκοπό έχουν αφενός να στηρίζουν τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και αφετέρου να αφυπνίζουν τις συνειδήσεις των υπολοίπων ώστε να προχωρούν σε πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης.
Τα μέλη της Ομάδας ευχαρίστησαν την αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Διαμάντω Βασιλακοπούλου για την υποστήριξη αλλά και την έμπρακτη στήριξή της, καθώς και τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Γιώργο Φραγκονικολόπουλο.
Η Ομάδα Εργασίας Νέων της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» θα προχωρήσει και σε άλλες κοινωφελείς δράσεις, έχοντας ήδη προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο κέντρο του Αιγίου.