Blue Horizon: Ποιος ήταν ο 36χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στο Πειραιά

Ο τραγικός θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ειδικά μετά την κυκλοφορία του βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ έξω από το πλοίο, την ώρα που αναχωρούσε για την Κρήτη.

Πειραιάς: Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του 36χρονου – Πλήρωμα τον πέταξε από πλοίο –

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Θύμα είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr. Οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος πληρώματος.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος», έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» συμπλήρωσε.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί ο καπετάνιος, ο αξιωματικός καταστρώματος και δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου.