Κακοκαιρία στον Βόλο: Σοκαριστικό βίντεο – Ο ποταμός Κραυσίδωνας «καταπίνει» λεωφορείο

Αδιανόητες εικόνες καταγράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο Βόλο. Η περιοχή έχει στην κυριολεξία «βομβαρδιστεί» από την επέλαση της κακοκαιρίας και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι είδαν καταστήματα να πλημμυρίζουν και αυτοκίνητα να παρασύρονται στην θάλασσα, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μια γέφυρα παρασύρεται και  καταστρέφεται από τα ορμητικά νερά.

Δείτε βίντεο

 

Όσοι βρίσκονται στο Βόλο περνούν δραματικές ώρες καθώς η κακοκαιρία Daniel συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με τις εκτιμήσεις για την ποσότητα του νερού που αναμένεται να είναι εφιαλτικές καθώς, σύμφωνα με το meteo.gr, μόνο στο Πήλιο  εκτιμάται ότι θα φτάσουν τους 700 τόνους ανά στρέμμα.

 

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.  Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Ιωνία μεγάλο δένδρο έπεσε και κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα ορμητικά νερά στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα είχαν σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος και η γη να «καταπιεί» ολόκληρο λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που το λεωφορείο βουλιάζει και εξαφανίζεται σχεδόν μέσα στα νερά: