Τροχαίο στη Νίκαια: O 23χρονος τράπερ Gameboy Melody νεκρός στην Πέτρου Ράλλη

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 23χρονος τράπερ GameBoy Melody καθώς είναι εκείνος που έχασε τη ζωή του συο δυτύχημα της Πέτρου Ράλλη σήμερα τα ξημερώματα.

Ο 23χρονος καλλιτέχνης ήταν αναβάτης σε μηχανή μαζί με 22χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν  η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο GameBoy Melody έπεσε πάνω στη νταλίκα που ήταν σταματημένη επί της Πέτρου Ράλλη στον αριθμό 39 στο ρεύμα από Νίκαια προς Αθήνα.

 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο «Αττικόν». Δυστυχώς ο νεαρός καλλιτέχνης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα ενώ ο δεύτερος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονη καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο ίδιος μάλιστα με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου».

 

Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.