Μιράντα Κερ: Έγκυος για τέταρτη φορά το διάσημο μοντέλο – Το φύλο του μωρού που περιμένει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μιράντα Κερ, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο τον τέταρτο παιδί της.

Το 40χρονο μοντέλο έκανε γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης στα social media και συγκεκριμένα στο Snapchat.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, πόζαρε και έδειξε στους ακόλουθούς της τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

«Τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το μωρό νούμερο 4», έγραψε αρχικά ο άγγελος της Victoria’s Secret και λίγο αργότερα επανήλθε και με δεύτερη φωτογραφία, που ανέφερε ότι «Είναι αγόρι».

Δείτε τις αναρτήσεις της

Η Μιράντα Κερ και ο σύζυγός της και ιδρυτής του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ έχουν αποκτήσει άλλα δυο παιδιά, τον Χαρτ που είναι 5 ετών και τον Μάιλς, που είναι 3 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017 στην Καλιφόρνια παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ δέκα μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το διάσημο μοντέλο έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον αγαπημένο της: «Συμπεριφέρεται σαν πενηντάρης. Δεν γυρίζει σε πάρτι, πηγαίνει στη δουλειά και μετά έρχεται σπίτι. Δεν βγαίνουμε έξω. Προτιμάμε να μένουμε στο σπίτι για δείπνο και να πηγαίνουμε για ύπνο νωρίς».

Εκείνος με τη σειρά του μιλώντας για την πατρότητα έχει αναφέρει: «Είναι αδύνατον να το περιγράψω. Είναι ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή σου».

Υπενθυμίζεται ότι, η Κερ έχει και τον 12χρονο Φλιν από τον γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ.