Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας –Ανεπάρκεια διοίκησης.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αδιαφορεί για τα θέματα που απασχολούν το πατρινό εμπόριο. Η ανεπάρκεια διοίκησης του ιστορικού μας συλλόγου είναι πλέον εμφανής.

Δύο μήνες χωρίς σύγκληση Διοικητικού συμβουλίου, δύο μήνες χωρίς καμία ουσιαστική ενέργεια για το πατρινό εμπόριο.

Η Εμπορική Ανανέωση δια των συμβούλων της, Γιάννη Ρούπα και Παναγιώτη Γουρδούπη καλεί για ακόμα μια φορά την Διοίκηση του Συλλόγου να ασχοληθεί με τα φλέγοντα θέματα.

  1. Φορολογικές και Ασφαλιστικές υποχρεώσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  2. Εισβολή πολυεθνικών στην τοπική αγορά
  3. Πληθωρισμός – αυξήσεις
  4. Υλοποίηση προγράμματος Ανοιχτού κέντρου Εμπορίου (open mall 2)
  5. Απολογισμός εκπτωτικής περιόδου και ενεργειών από τον Σύλλογο για την τόνωση της τοπικής αγοράς.
  6. Υποδοχή νέων φοιτητών και δράσεις για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.
  7. Ανοιχτή συζήτηση με όλες τις υποψήφιες παρατάξεις στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σχετικά με το πρόγραμμα και τις θέσεις τους για θέματα που επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα στην πόλη μας.

Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο, ήδη πέρασαν δύο μήνες χωρίς καμία δράση για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Καλούμε το κ. Πρόεδρο να συμπεριλάβει τα ως άνω θέματα στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, που πρέπει να συγκληθεί και βάσει καταστατικού,το συντομότερο.

Το πατρινό εμπόριο έχει ανάγκη την στήριξη του ιστορικού μας συλλόγου, έχει ανάγκη να ακουστεί η φωνή του και τα δίκαια αιτήματα του.

Ίσως κ.Πρόεδρε και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπως έχετε παραδεχθεί και στο παρελθόν, δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα θέματα του εμπορίου….και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τις συνεχείς απουσίες σας και τις αναβολές Διοικητικών Συμβουλίων.

Οι πατρινοί έμποροι μας τίμησαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπούμε, να διαχειριζόμαστε τα προβλήματα τους και να υπερασπιζόμαστε τον κλάδο μας που βάλλεται από παντού τα τελευταία χρόνια.

 

Για τη Εμπορική Ανανέωση

Γιάννης Ρούπας

Παναγιώτης Γουρδούπης