Καίτη Γαρμπή: Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση για τα σοβαρά ζητήματα, γινόμαστε συνένοχοι της αδικίας

“Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε και δημόσιο λόγο” δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Για το γεγονός ότι τοποθετείται για καίρια ζητήματα μέσω των social media και τον ρόλο που θεωρεί πως πρέπει να παίζουν για ό,τι απασχολεί την επικαιρότητα μίλησε η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της στο In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή.

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε και δημόσιο λόγο.

Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι της συνέχειας της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στη φύση, και δεν βοηθάμε ούτε εμάς ούτε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», σημειώνει χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Είστε δοσμένη στη δουλειά σας. Σας έχει κοστίσει στη ζωή σας;

«Είμαι δοσμένη τόσο όσο να μη χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραιη την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω απ’ όλα την οικογένεια, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα: τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το e-shop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου.

Στη ζυγαριά, μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίζει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα όχι αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρό», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή.