Με μαύρα περιβραχιόνια η ΑΕΚ στο Μάξιμιρ

Υπό την στενή επιτήρηση της UEFA η αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ – Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Μιχάλη – Αλμέιδα: «Αυτό το πράγμα ξεπερνά το ποδόσφαιρο»

Στη σκιά της καταδρομικής επίθεσης των Κροατών οπαδών στην OPAP Arena και την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ (21:00, Cosmote Sport 2) σε ένα ματς ειδικών συνθηκών για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός μία ώρα μετά (22:00, Cosmote Sport 1) αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, σε ένα ακόμα ματς όπου έχουν ανακοινωθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης θεωρείται παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Ζάγκρεμπ το μεσημέρι της Δευτέρας, με την κροατική αστυνομία να λαμβάνει δρακόντεια μέτρα για την αναμέτρηση, καθώς υπάρχει φόβος για επεισόδια.

Η UEFA στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έστειλε αυστηρό μήνυμα σε Ντιναμό και Ένωση εν όψει και των δύο αναμετρήσεων σε Ζάγκρεμπ και Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει η συμπεριφορά όσων βρεθούν στο γήπεδο να είναι εξαιρετική μιλώντας στους εκπροσώπους της κροατικής ομάδας, ενώ απευθυνόμενοι και σε αυτούς της ΑΕΚ ότι τα ίδια ακριβώς απαιτεί και από την ελληνική ομάδα και τους οπαδούς της και στο ματς του Σαββάτου.

Ντιναμό