Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Παναγιώτη Καρασπήλιου με την παράταξη του Κωνσταντίνου Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΒΟΛΗ

Φίλες και Φίλοι,

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, η Πάτρα, η πόλη που ζούμε και αγαπάμε, είναι στο χέρι μας να αλλάξει εποχή, να πάμε ένα βήμα μπροστά, τώρα που η χώρα αλλάζει ταχύτητες. Είναι η ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα, ώστε να δούμε ξανά την πόλη μας να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται.

Γι’ αυτήν την ευκαιρία αποφάσισα να βγω μπροστά με αίσθημα ευθύνης και να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» επικεφαλής της οποίας είναι ένας αξιόλογος γιατρός και άνθρωπος, ο Κωνσταντίνος Σβόλης, που προτάσσει όραμα, δημιουργία, νέες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις χωρίς παρωπίδες, βάζοντας την πόλη μας πάνω από όλα.

Οραματίζομαι μια πόλη που θα επενδύσει στους ανθρώπους της, στα δυναμογόνα στοιχεία της, στις παραγωγικές της δυνάμεις και στις δυνατότητες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να εξελιχθεί ξανά η Πάτρα μας σε έναν τουριστικό, επενδυτικό και αναπτυξιακό πόλο της χώρας. Θέλουμε μια πόλη καθαρή, σύγχρονη και ευρωπαϊκή με μια ανανεωμένη μαρίνα. Η Πάτρα μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εκπαιδευτικό – επιστημονικό – συνεδριακό, αθλητικό και θρησκευτικό τουριστικό προορισμό, σε έναν city break προορισμό, σε μια εμπορική γέφυρα σύνδεσης με την Ευρώπη, σε μια έξυπνη πόλη που θα επενδύσει στη νέα τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αειφόρο ανάπτυξη και σε μια πόλη που θα προάγει την προσβασιμότητα και την κοινωνική συμπερίληψη. Η Πάτρα μπορεί με εξωστρέφεια να εξελιχθεί σε ένα πανευρωπαϊκό σημείο αναφοράς καρναβαλικών εκδηλώσεων και πολιτισμού.

Αν και εσύ οραματίζεσαι αυτήν την Πάτρα, σε θέλω δίπλα μου στον αγώνα αυτό. Ζητώ τη στήριξή σου. Ζητώ τον ένα σταυρό που θα μου δώσει τη δύναμη να εκπροσωπήσω όσους θέλουν να αλλάξει η εικόνα της Πάτρας, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους στην πόλη μας.

Πιστεύω ότι είναι η ώρα να δράσουμε ως ενεργοί πολίτες τόσο εμείς οι νέοι άνθρωποι όσο και γενικότερα η κοινωνία, να σηκώσουμε μανίκια, να δουλέψουμε πολύ και συλλογικά με μεράκι και όρεξη, να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και να φτάσουμε την Πάτρα ψηλά, εκεί που της αξίζει.

 

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Παναγιώτης Καρασπήλιος

MEd Εκπαιδευτικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πατρέων

με την παράταξη του Κωνσταντίνου Σβόλη

«Πάτρα Ενωμένη»