Μοιραίο μπάνιο για τον Ιατρό και πρώην αντίδημαρχο – Πνευμονολόγο Θανάση Σταυρόπουλο

Ο αγαπητός συμπολίτης, ιατρός – πνευμονολόγος Θανάσης Σταυρόπουλος είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα Νικολαίικα νεκρός από πνιγμό.

Εικάζεται ότι υπέστη κράμπα ενώ κολυμπούσε και στη συνέχεια κατέληξε από ανακοπή, ενώ το σώμα του παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Σκάφος του λιμενικού σώματος κλήθηκε στη θαλάσσια περιοχή και αφού περισυνέλεξε τη σωρό, παρεδόθη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο επιστήμονα στο νοσοκομείο όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Ο Θανάσης Σταυρόπουλος, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα τόσο για την Επιστήμη και την Κοινωνία, όσο ειδικά για την κοινωνία του Αιγίου, αφού εκτός από την πολύτιμη προσφορά του ως Ιατρός, προς κάθε συνάνθρωπο, συνέβαλε τα μέγιστα μέσω της ενασχόλησης του με τα Κοινά, όντως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Στάθη Θεωδορακόπουλο.

Σήμερα έμελλε να μεταβεί για το αγαπημένο του μπάνιο που στάθηκε μοιραίο, με τον εκλιπόντα να αφήνει πίσω του μια πανέμορφη οικογένεια, την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.