Λάρισα: Μετανιωμένος δήλωσε στον ανακριτή ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 η απολογία του 53χρονου, που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την απολογία του στον ανακριτή, δήλωσε μετανιωμένος. Αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για το αν θα προφυλακιστεί.

Ο 53χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του που είναι αστυνομικός.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ κατά την άφιξη του επιχειρηματία στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον ίδιο να μην δίνει καμία απάντηση.

Ο 53χρονος στην απολογία του τόνισε ότι έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 53χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντη Μπασαρά.

Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς.

Τα τραύματα της αστυνομικού

Η αξιωματικός της αστυνομίας νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στην σπλήνα, στα πλευρά και το πρόσωπο. Οι γιατροί, δε, του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, δήλωσαν σοκαρισμένοι κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της, ενώ η νοσηλεύτρια και φίλη της, που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο, δεν την αναγνώρισε από τα χτυπήματα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η αστυνομικός περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της λέγοντας, επίσης, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε αν και στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές για αυτό και είχε προχωρήσει σε μήνυση.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η 43χρονη.

Τι είπαν τα παιδιά στους ψυχολόγους για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα τους

Στο μεταξύ, ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τα δύο παιδιά του ζευγαριού προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχαν γίνει μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από μεριάς του πατέρα τους. Από τη συζήτηση προέκυψε πως, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα παιδιά, ο 43χρονος δεν είχε χτυπήσει τη σύζυγο του ενώπιον τους, παρόλο που, όπως είπαν, είχαν δει κατά καιρούς τους γονείς τους να τσακώνονται.