Αιγιάλεια: Η παράταξη του δημάρχου μεγαλώνει – Καλογερόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν για μια δεύτερη θητεία»

 

Την Παρασκευή το βράδυ (4/8/23), ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος υποδέχθηκε τους υποψηφίους του συνδυασμού «Αιγιάλεια τώρα» στο Loca Beach Club, στην παραλία Εγκάλης στο Διακοπτό.
Ήταν μια συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ παλιών αλλά και νέων υποψηφίων, που ανακοινώθηκαν.
Τα ονόματά τους θα προστεθούν στην αναλυτική λίστα των υποψηφίων που θα δοθεί στη δημοσιότητα, σε λίγες ημέρες, καθώς εκπνέει η προθεσμία της κατάθεσης ψηφοδελτίου. Η παράταξη «Αιγιάλεια τώρα» μεγαλώνει συνεχώς!
«Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, θεωρώ σημαντικό να επικοινωνήσουμε ακόμα πιο άμεσα με εσάς, τους υποψηφίους μας, που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Αυτή η βραδιά είναι μια ευκαιρία για να ανταλλάξουμε απόψεις. Η παρουσία όλων σας μας χαροποιεί ιδιαίτερα» σημείωσε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και συνέχισε «Έχουμε δώσει δείγματα αυτοσεβασμού, αξιοπρέπειας, σταθερότητας και αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας ενασχόλησής μας με τα κοινά. Πιστοί στις αρχές και στις αξίες που γνώρισαν οι συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύθηκαν, θα συνεχίσουμε το δημοτικό μας έργο, με τη σοβαρότητα που αξίζει. Ζητάμε ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας για να ολοκληρώσουμε, ότι με πολλή δουλειά και μέθοδο χτίσαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας. Μας απασχολούν μόνο οι υποδομές και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Σεβόμενοι και τιμώντας τους συνεργάτες μας και υποστηρίζοντάς τους αδιάκοπα, αφέθηκαν να δουλέψουν στον τομέα που ανέλαβαν εκτιμώντας τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενοι στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Το ίδιο θα κάνουμε και με όσους μας εμπιστεύονται, θα συνεχίσουμε μαζί τους το ταξίδι της δημιουργίας για τον τόπο μας».
Τέλος ο Δήμαρχος τόνισε : «Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν για μια δεύτερη συνεχή θητεία. Θα εμπιστευτούν τη βεβαιότητα, τη σιγουριά, την ασφάλεια και το μέλλον που τους αξίζει».