Παλμέιρας: Οι οπαδοί της… απαίτησαν μεταγραφές με διαφήμιση στην Times Square

Διαμαρτυρίες, συνθήματα, πανό, αποχή απ’ το γήπεδο. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αντιδράσεις έχουμε δει κατά καιρούς από οπαδούς ομάδων, προκειμένου εκείνοι να δημοσιοποιήσουν στη διοίκηση της αγαπημένης τους ομάδας τα αιτήματά τους.

Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παλμέιρας το πήγαν… σε άλλο επίπεδο. Αφού επέλεξαν έναν ξεχωριστό, χιουμοριστικό, αλλά κυρίως αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να αντιδράσουν στην έλλειψη μεταγραφικής ενίσχυσης.

Οι φίλοι της Βραζιλιάνικης ομάδας βλέπουν την ομάδα τους να μην ενισχύεται παρά τις υποσχέσεις της προέδρου, Λέιλα Περέιρα. Έτσι, με αφορμή την παρουσία της τελευταίας στις ΗΠΑ, σκαρφίστηκαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να διαμαρτυρηθούν.

Πλήρωσαν για να βάλουν το μήνυμά τους σε ένα απ’ τα γνωστά matrix της Times Square στη Νέα Υόρκη! Γραμμένο στα Πορτογαλικά και στα Αγγλικά, με το έμβλημα της Παλμέιρας, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Που είναι οι νέοι μας παίκτες; Κράτα το λόγο και τις υποσχέσεις σου»!

Προφανώς η κίνηση αυτή έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα και οι πάντες… βγάζουν το καπέλο στην ευρηματικότητα των φίλων της Παλμέιρας.

Δείτε την ευφάνταστη διαμαρτυρία των οπαδών της Παλμέιρας