Δυτική Αχαΐα: Στο συνδυασμό η Νικολία Γραμματσούλια – Με υποψήφιο δήμαρχο τον Φ. Λιάκο

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να έχουμε κοντά μας νέους ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με τη μιζέρια, αλλά θέλουν να ζήσουν, να εργαστούν και να δημιουργήσουν σ’ έναν τόπο ανθρώπινο, όμορφο που θα αγκαλιάζει τους νέους και τα όνειρα τους.

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαϊα», την Νικολία Γραμματσούλια του Γεωργίου από τα Σπάτα. Με την ορμή των 18 της χρόνων και δυνατή ψυχή που της υπαγορεύει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει από μόνος του, αλλά θέλει πίστη, πείσμα και θέληση, η Νικολία είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας που έχει μάθει να διεκδικεί, να προσφέρει και να προτάσσει τη δύναμη της ομαδικής δουλειάς.

Μια νέα κοπέλα που σπουδάσει Ακτινολογία του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας, η Νικολία τάσσεται στο πλευρό μας, καλώντας τη νέα γενιά να πάρει την τύχη της στα χέρια της και να αποφασίσει για το μέλλον της. Ευχαριστώ τη Νικολία για την εμπιστοσύνη της και της εύχομαι καλό αγώνα, ενώ θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους νέους πως η παράταξη μας θα δώσει και λόγο και χώρο συνδιαμορφώνοντας τις προτάσεις μας.

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά,
γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ