Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για Ντνίπρο – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο ολοκληρώνει σήμερα (31/7) ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στην Σλοβακία πριν από μια εβδομάδα.

Το 3-1 φέρνει τους πράσινους με το ένα πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και οι παίκτες του ξέρουν πως σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο.

Ο Σέρβος τεχνικός τονίζει συνεχώς πως η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί και θα χρειαστεί ένα ακόμη καλό 90λεπτο από την ομάδα του για να την πάρει.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο χορτάρι της Λεωφόρου, όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει την ίδια συνταγή με το πρώτο ματς, έχοντας ως μοναδική αλλαγή τον τραυματία, Μπρατ Σένκεφελντ.

Επιπλέον εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA τη νέα τους ευρωπαϊκή λίστα με τους γνωστούς περιορισμούς. Θα πρέπει στην 25αδα ο αριθμός ξένων να μην υπερβαίνει τους 17, ενώ θα υπάρχει δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.