(Φωτο)-Αίγιο: «Ξεκινάμε δυναμικά Μαζί για το Αύριο της Αιγιάλειας!» – Κοσμοσυρροή στην πρώτη του Χρήστου Γούτου

Η τεράστια αποδοχή των πολιτών της Αιγιάλειας στον συνδυασμό του Χρήστου Γούτου έγινε σαφής με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς το Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», χωρητικότητας 1.100 θέσεων, δεν στάθηκε δυνατό να χωρέσει τους Αιγιαλείς που συνέρρευσαν στην παρουσίαση της παράταξης «Αγιάλεια Μαζί το Αύριο».
Στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» και στον περιβάλλοντα χωρό, σε μια βραδιά με παλμό, με χρώμα, με ηχηρές παρουσίες, με αισιοδοξία και αυτοπεποίηθηση, η δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» πραγματοποίησε την επίσημη εκκίνηση της ισχυρής προεκλογικής της παρουσίας, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του Δήμου Αιγιάλειας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος στην ομιλία του προχώρησε στην περιγραφή αρχών, των θέσεων, αλλά και των βασικών προτεραιοτήτων του Συνδυασμού καθώς και των βασικών σημείων του προγράμματός του. Παράλληλα, από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, την κα. Χριστίνα Βασιλείου και τον κ. Νίκο Αναδιώτης, έγινε η παρουσίαση της ομάδας και των ονομάτων των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, εκπροσωπώντας όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας.
Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό που τίμησε με την παρουσία του τον συνδυασμό και τον κ. Γούτο ήταν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρ. βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόφιλος Βασιλείου, ο πρ. βουλευτής και πρ. νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης, καθώς και ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερώνυμου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ιωακείμ. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν, εξήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας του νέου συνδυασμού, μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και την παράταξη, ενώ εξέφρασαν την πλήρη και αμέριστη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Γούτου, αλλά και στη συνεργασία του με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος ευχαρίστησε όλους για την εντυπωσιακή στήριξη κι εμπιστοσύνη, τονίζοντας πως «αποτελεί μεγάλη ώθηση ώστε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να κάνουμε Μαζί μια Νέα Αρχή, φέρνοντας μια Νέα Εποχή στην Αιγιάλεια. Να διαμορφώσουμε -μαζί- ένα καλύτερο Αύριο, για το Δήμο μας και για όλους μας!» Παράλληλα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη βραδιά «ορόσημο» καθώς όπως σημείωσε «σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της μεγάλης -κοινής- προσπάθειάς μας για την αλλαγή στο Δήμο μας. Μια αλλαγή που η Αιγιαλεία την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ».
Ο κ Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κατέβαλε την περασμένη τετραετία, δίνοντας μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο «με συνέπεια, με όραμα, με συγκεκριμένες προτάσεις και πολιτικό επιδιώξαμε να φέρουμε την Αιγιάλεια μπροστά, αποτελέσαμε μια φωνή σύνθεσης και ενότητας, μια δημιουργική δύναμη, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς μικροκομματικές επιδιώξεις» όπως ανέφερε.
Στη συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός υπογραμμίζοντας πως «ο Δήμος βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με μια σειρά από άλυτα προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια. Υπάρχει στασιμότητα σε έργα, ενώ ταλαιπωρείται και από σοβαρή δυσλειτουργία στους βασικούς τομείς της αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και να μην υποστηρίζεται ουσιαστικά η τοπική αγορά» καταλήγοντας γλαφυρά πως στην ουσία «η Αιγιάλεια έχει χάσει μια τετραετία».
Παρουσιάζοντας το πολιτικό αφήγημά του, ο κ. Γούτος προέταξε ως «πλούτο» της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» τις δημιουργικές συνεργασίες που ήδη έχει χτίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον νέο, σύγχρονο τρόπο διοίκησης που προτείνει, με διαφάνεια, με στοχευμένες κινήσεις, με μετρήσιμα αποτελέσματα, με φρεσκάδα και νέες ιδέες, με τόλμη και αποφασιστικότητα, που είναι σε θέση να οδηγήσει το Δήμο σε μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα του Δήμου δεν έχουν χρώμα», τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αναζητά συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την οριστική και ουσιαστική επίλυσή τους. Μάλιστα, αναφέρθηκε εκτενώς στις προτεραιότητες που θα έχει μπροστά της η νέα Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι υπάρχουν τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και ότι στοχεύει, με αποκέντρωση και με αξιοποίηση των ικανοτήτων, της γνώσης, της εμπειρίας και της φρεσκάδας των ανθρώπων της παράταξης, να σηκώσει επιτέλους κεφάλι η Αιγιάλεια και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο και να γίνει ένας πραγματικά αξιοβίωτος Δήμος.
Ο κ. Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της συνεργασίας με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, ευχαριστώντας την για την εμπιστοσύνη της μέσα από την οποία προέκυψε ο νέος συνδυασμός, αναφέροντας πως «Με τη Βάσω την Ψυχράμη είχαμε μια άψογη συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο επί τρία χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και αυτό είναι δείγμα της κουλτούρας της παράταξής μας για το πώς θέλουμε να διοικήσουμε το Δήμο. η παράταξή μας είναι ένας ανοικτός χώρος προσφοράς και συνεργασίας. Διευρύνεται καθημερινά αγκαλιάζοντας κάθε συμπολίτη μας που έχει διάθεση να προσφέρει. Μεγαλώνει συνεχώς κάνοντας πλειοψηφικό το αίτημα για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με νέα πρόσωπα, αλλά κυρίως με ριζικά διαφορετική νοοτροπία. Η ένωση των δυνάμεών μας δεν αποτελεί απλά άθροισμα. Είναι μια στρατηγική συμμαχία που έρχεται για να πολλαπλασιάσει τη δυναμική μας, να συνθέσει απόψεις, να συμπεριλάβει όλους τους πολίτες από άκρη σε άκρη του Δήμου Αιγιάλειας και να κάνει τη διαφορά».
Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο συνδυασμός «Αιγιάλεια, Όλοι μαζί για το Αύριο» έχει τις απαντήσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις, σχέδιο, ποιότητα και διαθέτει υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό -σε κάθε γωνιά του Δήμου- για να πετύχει, καλώντας τους πολίτες της Αιγιάλειας «να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης, συνεργατικής, προσπάθειας ανασυγκρότησης του Δήμου Αιγιάλειας, αυτής της Νέας Αρχής που επιχειρούμε, ώστε το Σήμερα και το Αύριο της περιοχής μας να μπει σε μια Νέα Εποχή αισιοδοξίας, αποτελεσμάτων και ευημερίας για όλους μας»!
Μετά την ομιλία του Χρήστου Γούτου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, με το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο να εκφράζουν την πεποίθησή τους πως μια Νέα Εποχή ξεκινά για την Αιγιάλεια, μια Νέα Αρχή στην οποία πολίτες και νέα δημοτική αρχή θα προχωρήσουν μαζί.

ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

 

Παναγιώτα Αγγελή
Άννα Αγγελή
Γεώργιος Αγγελόπουλος
Ιωάννης Αγγελόπουλος
Χρήστος Αγγελόπουλος
Χρήστος Αγγελόπουλος
Μαρία Αγγελοπούλου
Μιχάλης Αθανασίου
Ελένη Αθανασοπούλου
Γεωργία Αλεξανδροπούλου
Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος
Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Γεώργιος Αναγνωστόπουλος
Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος
Χρήστος Αναστασίου
Μιχαήλ Αναστασόπουλος
Σπυρίδων Ανδριώτης
Αντώνιος Αντωνόπουλος
Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος
Παναγιώτα Αρμπή
Ασημάκης Ασημακόπουλος
Δημήτρης Βαγενάς
Κωνσταντίνα Βαγενά
Αικατερίνη Βαλέρα
Αθανάσιος Βλαχόπουλος
Ιωάννης Βλάχος
Νικολίτσα Βλάχου
Νικολέτα Γαλάνη
Κατερίνα Γαλάνη
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Μάριος Γεωργίου
Λάμπης Γιαλελής
Δημήτριος Γιαννόπουλος
Φίλιππος Γιαννόπουλος
Χαρίλαος Γιαννόπουλος
Γεώργιος Γιαννούλης
Παναγιώτης Γιαννούλης
Ανθή Γιοβά
Αργυρώ Γιοβά
Γιώργος Γιοβάς
Βασίλειος Γιούπης
Παναγιώτης Γκιώνης
Ιωάννης Γκούμας
Βενετία Γκόφα
Σταματίνα Γονιδέλη
Άντζελα Γουργουλέτου- Βαγενά
Αναστασία Γούσα
Ειρήνη Γρυλή-Γεωργιάδου
Κωνσταντίνος Δημακόπουλος
Δούκας Δημήτριος
Κυριακή Δημητρίου
Δημήτριος Δημητρίου
Μιχαήλ Δημητρίου
θανάσης Δημόπουλος
Μάχη Δημοπούλου
Ανδρέας Διαμαντόπουλος
Κωνσταντίνα Δικαίου
Δημήτριος Δούκας
Γεώργιος Δροσόπουλος
Διονύσιος Επαμεινωνδόπουλος
Ευάγγελος Ευαγγελίου
Ελισάβετ Ευαγγελίου
Νικόλαος Ευγενόπουλος
Κωνσταντίνος Ευθυμίου
Ξενοφών Ζαβάκος
Παναγιώτα Ζαγκρίλη-Σταθακοπούλου
Παναγιώτης Ζάμπαρος
Αλεξάνδρα Ζαπαντιώτη
Ελένη Ζαππή
Ιωάννης Ζαφειρόπουλος
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
Νίκος Ζίζηλας
Θεώνη Ηλιοπούλου
Χρήστος Ηλιόπουλος
Γεώργιος Θεοδωρόπουλος
Γεώργιος-Αθανάσιος θεοδωρόπουλος
Βασιλική Θεοδωροπούλου
Ελένη Θεολόγη
Ιωάννης Θεοφανόπουλος
Χαραλαμπία Θεοχαροπούλου-Πράσινου
Βασιλική Ιωάννου
Αντώνιος Καβάγκας
Νικούλα Κακούρη
Νικόλαος Κακούρης
Αλεξάνδρα Καλαμπόκα
Φιλονίκη-Δέσποινα Καλομοίρη
Αντωνία Κάλπου-Μαγκλάρα
Αρετή Κανάγια
Στρατής Καπάνταης
Γεώργιος Καραγιάννης
Άννα Βιολέτα Καραγκούνη
Μαρία Καραλή
Μιλτιάδης Καραφωτιάς
Νίκος Κάρδαρης
Γιώτα Κατσιγιάννη
Σωτηρία Κατσονωπούλου
Παναγιώτης Καυγάς
Ελένη Κιντή
Παρασκευή Κιτσάτη
Δημήτρης Κολοκυθάς
Αντιόπη Κομνηνού
Αικατερίνη Κοντογιάννη
Ηλίας Κορομηλάς
Θεοφάνης Κορομηλάς
Χρήστος Κοσσαράς
Δημήτριος Κόσσυφας
Λουκία Κούκου
Φωτεινή Κουσουρή
Βιβή Κούτουλα
Μαρία Κουτροπούλου
Μαρίνα Κουτρουμάνη
Κωνσταντίνος Κουτρουμάνης
Κων/νος Κουτσαντώνης
Παναγής Κρικέτος
Ανδρέας Κρικέτος
Ιωάννης Κρίνος
Μιχάλης Κυριακόπουλος
Χρήστος Κυριακόπουλος
Λεωνίδας Κωνσταντινόπουλος
Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου
Κώστας Κωνσταντίνου
Νικολέτα Κωνσταντοπούλου
Μιχαήλ Κωστόπουλος
Ελένη Λάγαρη
Θεόδωρος Λάζαρης
Θεοφάνης Λαπαναΐτης
Ματθαίος Λεοντόπουλος
Eλευθεριος Λιακόπουλος
Κίμων Λινάρδος
Παναγιώτα Λιόλιου
Διονύσιος Λουκόπουλος
Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος
Κωνσταντίνος Λουκόπουλος
Χρήστος Λυμπερόπουλος
Γιώργος Μαγγίνας
Ανδρέας Μαγκλάρας
Δημήτριος Μακρής
Γιώργος Μαλλής
Μαρία Μαμαλούγκου
Γώργιος Μανίκας
Χρήστος Μάντης
Δημήτρης Μαρινόπουλος
Παναγιώτης Μαρκόπουλος
Παναγιώτης Μάρκου
Γεώργιος Μαχαίρας
Μαρία Μελισσουργού
Αικατερίνη-Ευτυχία Μερκούρη
Ανδρέας Μεσσήνης
Αποστόλης Μετζελόπουλος
Ιωάννης Μετζελόπουλος
Γεώργιος Μετζελόπουλος
Αποστόλης Μητρόπουλος
Ηλίας Μητρόπουλος
Βασιλική Μητροπούλου
Ελένη Μητροπούλου
Κωνσταντίνος Μιχαλακόπουλος
Αδαμαντία Μιχαλοπούλου
Γεωργία Μοιραλιώτη
Δημήτριος Μοιραλιώτης
Ελένη Μονοκρούσου
Γεωργία Μοντζολή
Παναγιώτης Μουρκοβίτης
Χρήστος Μουρτζούχος
Φωκίων Μουρτίκας
Κωνσταντίνος Μπαγιωνέτας
Ευδοκία Μπακούλια
Ιωάννης Μπαλάσης
Δημήτριος Μπαλής
Αθανάσιος Μπαλικούρας
Αργυρή Μπαλτιμά
Δημήτρης Μπάμπαλης
Νικόλαος Μπαρδάκης
Παναγιωτης Μπερούκας
Ιωάννης Μπέσκος
Θύμιος Μπουλούμπασης
Ανδρέας Νηγιάννης
Μαρία Νιανιάρη
Διονύσιος Νικολάου
Διονύσης Νικολάου
Έφη Νικολάτου
Βασιλική Νικολοπούλου
Δημήτρης Ντεβός
Τρισευγενή-Νούλα Ντερέκη
Γεωργία Ντερντιλή
Αθανάσιος Ξυγκάς
Σπύρος Οικονομόπουλος
Φωφώ Οικονομοπούλου
Δημήτριος Παναγιωτακόπουλος
Χρόνης Παναγιώτης
Λυκούργος Παναγιωτόπουλος
Βασίλειος Παναγόπουλος
Αρχοντούλα Παναγοπούλου
Βασίλης Παναγόπουλος
Μιχαήλ Πανίδης
Παναγιώτα Πανουτσοπούλου
Αντώνιος Παπαγγελόπουλος
Δήμητρα Παπαγγελοπούλου
Λαις Παπαγεωργίου
Ανδρέας Παπαγεωργίου
Κωνσταντίνα Παπαγεωργοπούλου
Περικλής Παπαγιαννακόπουλος
Γεώριος Παπαγιαννόπουλος
Γεωργία Παπαγιαννοπούλου
Ελένη Παπαδημητρίου
Χαρίλαος Παπαδιαμαντόπουλος
Νικολαος Παπαδόπουλος
Ιωάνννης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Αλεξανδρος Παπαηλιόπουλος
Βασιλική Παπαθεοδώρου-Νακου
Ευστάθιος Παπαιωάνου
Ιωάννης Παπαλεωνιδόπουλος
Λεωνίδας Παπαλεωνιδόπουλος
Μιχαλης Παπαμιχαήλ
Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος
Ασημίνα Παπασπυροπούλου
Γιώργος Παπαχριστόπουλος
Βασίλειος Πασχάκης
Αγγελική Πετράκη
Ευθύμιος Πετρόπουλος
Φώτιος Πετρόπουλος
Παναγιώτα Πετροπούλου
Θεοδωρα Πετρούτσου
Φωτεινή Πιέρου
Ελένη Πίκουλα
Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη
Παναγιώτης Πλάτανος
Πανωραία-Παναγιώτα Πλιατσικούρα
Αννα Πολυδωροπούλου
Χαράλαμπος Πράσινος
Γεώργιος Πράσος
Μαρία Πράσσου
Αργυρή Πριοβόλου
Ελένη Προύντζου
Γεώργιος Ράλλης
Κωνσταντινος Ραμπαβίλας
Νικολίτσα Ράπτη
Γιώτα Ράπτη
Παναγούλα Ράπτη-Μπρούμα
Πόπη Ραχμανίδου
Ανδρέας Ρεκούτης
Βασίλειος Ροδόπουλος
Νικόλαος Ροδόπουλος
Γεώργιος Ρόζος
Θανάσης Ρόζος
Παναγιώτης Ρούβαλης
Μαρίνα Ρούβαλης
Πηνελόπη Ρουφογάλη
Χαρά Ρουφογάλη
Οδυσσέας Σακελλαρόπουλος
Χρήστος Σακκέτος
Νικόλαος Σανδραβέλης
Κλεοπάτρα Σαράμπαλη
Μιλτιάδης Σάφλας
Αγγελικη Σερβέ
Σπυρίδων Σερβές
Παναγιώτης Σιαμπάνης
Μιχαήλ Σιαφλάς
Αθηνά Σκανδάμη
Γεώργιος Σκαρπέτης
Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Γιαννης Σκαρώνιας
Μιλτιάδης Σκούρας
Θεώνη Σμυρνιώτη
Βασίλης Σπηλιωτακόπουλος
Παναγιωτης Σπυρόπουλος
Τριαντάφυλλος Σπυρόπουλος
Ηλίας Σταθακόπουλος
Αναστασία Σταυροπούλου
Αγγελική  Στέφου
Θεοδώρα Στέφου
Θανάσης Στούμπος
Αγγελική (Λίλα) Στραβόλαιμου
Ιωαάννης Συμβουλόπουλος
Μιχάλης Συμεωνίδης
Αντωνιος Σωτηρόπουλος
Αλέξιος Σωτηρόπουλος
Κανέλλος-Ντίνος Σωτηρόπουλος
Αθανασία Σωτηροπούλου
Μαρία Σωτηροπούλου
Μαρία Τομαρά
Βασίλης Τομαράς
Παναγιώτα Τραγότσαλου
Σταυρούλα Τρανούλη
Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου
Αρετή Τριανταφυλλοπούλου
Ελπίδα Τριανταφύλλου
Γιάννης Τριαντόπουλος
Ασήμω Τριαντοπούλου
Κωνσταντίνα Τρίγκα
Αναστάσιος Τρίγκας
Κων/νος Τρίγκας
Παναγιώτα Τρίψα
Χρήστος Τρίψας
Χρήστος Τρίψας
Παναγιώτα Τσαγκάρη
Δημήτριος Τσαγρής
Λεανδρος Τσάκλας
Αντώνιος Τσαλπατούρος
Κατίνα Τσεκενη-Σμυρνιωτη
Ιωάννης Τσεκουρας
Παναγιώτης Τσερεντζουλιας
Αλέξιος Τσίτσας
Κωνσταντίνος Τσουμπός
Παρασκευή Τσουμπού
Μαρία Φάκου
Βασιίης Φιλιππόπουλος
Αριάδνη Χατζή
Βασιλική Χονδρογιαννόπουλου
Ηλίας Χριστοδουλόπουλος
Βασιλική Χριστοπούλου
Βασιλειος Χριστόπουλος
Λουκάς Χριστόπουλος
Παναγιώτης Ψαριάδης
Νικόλαος Ψηλός
Χαράλαμπος Ψυχογιάννης
Βασιλική Ψυχράμη

 

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα λίστα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.