Michelle Yeoh: Η νικήτρια των Όσκαρ παντρεύτηκε τον 77χρονο σύντροφό της στην Ελβετία – Ήταν 19 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Jean Todt. Η 60χρονη πρωταγωνίστρια του «Everything Everywhere All at Once» είπε το «ναι» στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari, στη Γενεύη της Ελβετίας, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πιλότος αγώνων, Felipe Massa, στο Instagram. Ο Massa μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την τελετή καθώς και μια όμορφη κάρτα που περιέγραφε την ιστορία της αγάπης τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στη Σαγκάη.

Στο πάνω μέρος είχε μια γλυκιά φωτογραφία του ζευγαριού. Η κάρτα ανέφερε ότι δύο μήνες μετά τη συνάντησή τους, ο 77χρονος Todt έκανε πρόταση γάμου στη Yeoh και εκείνη είπε το «ναι». Ωστόσο, πέρασαν 6.992 ημέρες (19 χρόνια) και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Η κάρτα έγραφε: «Συναντηθήκαμε στη Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004. Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. έκανε πρόταση γάμου στην M.Y. και εκείνη είπε ΝΑΙ!”.

Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!».

Η Yeoh έφερε επίσης το Όσκαρ της στο γάμο της, με το χρυσό αγαλματίδιο να φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες. «Ευτυχισμένος γάμος #JeanTodt & #michelleyeoh σας αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε ο Massa στην ανάρτησή του.

Πηγή: skai.gr