Νέα δεκαπεντάδα υποψηφίων συμβούλων ανακοινώνει σήμερα η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αίβαλή.

«Η παράταξή μας, μέρα με τη μέρα διευρύνεται, ισχυροποιείται και αγκαλιάζει όλους τους πολίτες της Πάτρας από το ένα άκρο της έως το άλλο» αναφέρει ο κ. Αϊβαλής καλωσορίζοντας τη νέα ομάδα υποψηφίων. «Ενεργοί πολίτες, με γνώση, όραμα και διάθεση για προσφορά, εργαζόμενοι, νεολαίοι και  φοιτητές, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για να φύγουμε προς τα εμπρός, να αλλάξουμε τα δεδομένα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Η Πάτρα τώρα μας χρειάζεται».

Η δεκαπεντάδα υποψηφίων

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ο Στάθης Ανδρουτσόπουλος είναι φοιτητής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο όπου και παρέμεινε για τη διεκπεραίωση των σπουδών του λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει για την περιοχή. Είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος ως διαμερισματικός σύμβουλος στο Ρίο και καθώς έρχεται καθημερινά σε επαφή με την κοινωνία της περιοχής γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες της.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1977 και κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Βασίλειο Ρίου. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην αθλητής στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μαζικού αθλητισμού «ΖΕΥΞΗ». Έχει διατελέσει μέλος του τοπικού συμβουλίου Αγίου Βασιλείου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ

Ο Διονύσης Δαουλάρης είναι 25 χρόνων, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Πάτρα. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, ενώ έχει και μεταπτυχιακό (master) πάνω στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος σε ναυτιλιακά πρακτορεία στο λιμάνι της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, είχε διατελέσει Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου, καθώς και Αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΑΣΠ. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος με την παράταξη “Πάτρα πρωτεύουσα ξανά” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική Δημοπούλου, γεννήθηκε στην Ηλεία και ζει στην Πάτρα. Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής, Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕΙ Αθηνών και έχει κάνει μετεκπαίδευση σε Νοσοκομεία της Γερμανίας.

Έχει Master in Health Care Management (Παν. Swansea of Wales, United Kingdom) και Μεταπτυχιακό «Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας & Επείγουσα Νοσηλευτική» (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Ιατρικής).

Από το 2013 έως σήμερα είναι Υποδιευθύντρια (Τομεάρχης) Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Π.Γ.Ν.Π.

Έχει επίσης εργαστεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ως υπεύθυνη Κατάρτισης του Κέντρου Συνεχιζόμενης Κατάρτισης και Υπεύθυνη Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο “Ιπποκράτειο”, ενώ υπήρξε Εργαστηριακός Συνεργάτης το ΤΕΙ Πάτρας (Τμήμα Νοσηλευτικής), και Προϊσταμένη Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π.

Είναι μέλος του του Δ.Σ. Σωματίου Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Π. Είναι εκλεγμένη στο Συμβούλιο της κοινότητας του Ρίου

Έχει διατελέσει Γραμματέας Α΄ Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Νοσοκομείων 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης της Νοσηλευτικής (Ε.Σ.Α.Ν.), Συμβουλευτικό Όργανο του Υπουργού Υγείας και μέλος σε επαγγελματικές, επιστημονικές Επιτροπές.  

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Θεοδωρόπουλου είναι 28 ετών και έχει γεννηθεί στην Πάτρα.

Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα των Νηπιαγωγών.

Εργάζεται στο κομμάτι της εστίασης.

ΚΙΤΣΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Μανώλης Κίτσος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1960. Είναι συνταξιούχος ΙΚΑ και απόφοιτος τεχνικής σχολής.

Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά. Ήταν ιδρυτικό μέλος στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων (1976). Ασχολήθηκε με τον Εκπολιτιστικό σύλλογο Σαμακιάς έως το 1991. Το επάγγελμά του ήταν οικοδόμος (ελαιοχρωματιστής). Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Λαμπροπούλου και έχουνε 2 παιδιά, τον Χρήστο (Αρχαιολόγο) και τη Ζωή (Μηχανικό τεχνολογιών φυσικού περιβάλλοντος) και δύο εγγόνια, τον Δημήτρη και την Αθηνά-Βιολέτα..

Συμμετέχει στα κοινά μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ως Αναπληρωτής συντονιστής ΟΜ Ανατολικού Διαμερίσματος.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου.

ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ο Λεωνίδας Κολυρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1959. Είναι συνταξιούχος ΟΤΕ. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και ως αθλητής και ως προπονητής σε πολλές ομάδες της περιοχής μας.

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Κυριαζής γεννήθηκε το 1980. Μεγάλωσε και ζει στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2003 ως το 2019 εργάστηκε στο χώρο των κατασκευών. Από το 2021 εργάζεται στο χώρο της εστίασης και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μάγειρας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 12 ετών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος του Παναγιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί και κατοικεί στην Πάτρα, στα Υψηλά Αλώνια.

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, από το έτος 2007 έως σήμερα.

ΛΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Λαδάς είναι μάχιμος δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής με ειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, έκανε μεταπτυχιακά στην Αγγλία και διδακτορικό στη Νομική Αθηνών.

Διατηρεί συνεργασίες με επιχειρήσεις για ζητήματα συμβάσεων, διοικητικού και εργατικού δικαίου. Καθημερινά, και για παραπάνω από 2 δεκαετίες βοηθάει τον κόσμο στα τρέχοντα προβλήματά του, μέσα στο χώρο των δικαστηρίων και συμβουλευτικά.

ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Μαρμαράς γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965. Ζει και εργάζεται στην πόλη ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (NISSAN-PEUGEOT).

Είναι γενικός γραμματέας του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (ΑΟΠ), μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού Σωματείου Ανήσυχοι Εν Πλω, πρώην μέλος της εθελοντικής Ομάδας Ε του Δήμου Πάτρας και δραστήριος στο Πατρινό Καρναβάλι στο ιστορικό πλήρωμα 40.

MHNA ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ)

Η Σταυρούλα Μηνά είναι ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σπούδασε στη Λάρισα λογιστική και ήρθε στην Πάτρα το 2003 όπου ζει μόνιμα στην περιοχή της Ελεκίστρας. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Κεφάλα.

Είναι συνεργάτης στο site & την εφημερίδα “Μολονότι”.

Συμμετέχει σε φιλοζωικές δράσεις όπως και στον εκδρομικό-αθλητικό μοτοσυκλετισμό της πόλης μας.

ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας Ντούσιας είναι 32 ετών. Κατάγεται από την Πάτρα, στην οποία και έχει μεγαλώσει. Είναι τελειόφοιτος Φιλολογίας Πατρών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘’Ειδική Αγωγή Στην Εκπαίδευση’’ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Από μικρός ασχολείται με τα κοινά.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Αναστάσιος Σταματάκης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε ως logistics manager σε μεγάλες εταιρείες, όπως Sato A.E, A.Γ. Πετζετάκις, Plexaco S.A. Από το 2013 κατοικεί μόνιμα στην Οβρυά Πατρών και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι Αναπληρωτής Συντονιστής της Ο.Μ .Μεσσάτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Τσεκούρα γεννήθηκε στη Πάτρα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα και έχει σπουδάσει Ζωγραφική. Είναι μητέρα μίας κόρης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης με έδρα την Πάτρα.

Η αγάπη της για τη γειτονιά της και την πόλη της την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έχει εκλεγεί στο Αρκτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων, είναι μέλος του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου και αναπληρώτρια γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο βόρειο Τομέα Πατρών.