(Φωτο)-Πάτρα: Το Πανελλήνιο Τουρνουά PATRAS OPEN- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Το Πανελλήνιο Τουρνουά PATRAS OPEN- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 02/07/2023!

Στους άνδρες, δύο ομάδες που ξεκίνησαν την πορεία τους, Παρασκευή στα προκριματικά , κατάφεραν μετά από αρκετά σετ, να προκριθούν στον τελικό. Ο λόγος για τους Σπύρο Καλούδη και Αίαντα Παπαδάκο, που αντιμετώπισαν τους Νικόλα Δημόπουλο και Παύλο Παπασπύρο, με τους τελευταίους να κερδίζουν τον τίτλο με σετ 2-0!

Στις γυναίκες η ομάδα της Χατζή Έλενας και Σακελλαρίδη Πέρσας, κέρδισαν τον τελικό εναντίον της Σιρίνινα Αναστασίας και Ματιάδη Βάσως, στον οποίο οι τελευταίες δεν κατάφεραν να αγωνισθούν λόγω τραυματισμού.

Πριν τους τελικούς, διεξήχθη all star αγώνας που συμμετείχαν οι διεθνείς Πελεκούδας Παναγιώτης, Ρουμελιωτακης Γιάννης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο πρόεδρος του @pasap Αχιλλεόπουλος Γιαννης και οι αθλήτριες Πηγιάννα Μεθενίτη και Φωκιανού Αναστασία.

Ένα τριήμερο γεμάτο από δράσεις και ενημέρωση του ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, συνδυάστηκε με θεματικές μάχες στην άμμο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα και μεγάλη συλλογή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών ❗ @savealifegreece

Πριν τις απονομές έγινε ξεχωριστή τιμητική βράβευση στο ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για τη κοινωνική προσφορά και το έργο της. Την τιμητική πλακέτα στην εκπρόσωπο του ΧΑΡΙΣΕ-ΖΩΗ , Βάσω Αγγελάκη, απέμηνε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στην διοργάνωση του @pbeachhouse , μέγας υποστηρικτής ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σημαντική στάθηκε η υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της ΕΣΠΕΠ και της Παναχαϊκής!

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εγκατάστασης, που ανταποκρίνονταν άμεσα στις ανάγκες που προέκυπταν!

Χρυσοί χορηγοί μας η @loux.gr και ο @alekos_milas !

Υποστηρικτές μας:
@macronstoreathens
@fasoloipatras
@avli_by_vouz
@askounis_security
@gamesports
@ieksvie
@onyxnails.gr
@fanis_failadis

Χορηγοί επικοινωνίας: @ionianchannel @matchaxaias

Ραντεβού του χρόνου!

*Στους νικητές αθλητές και αθλήτριες απέμηναν μετάλλια οι αντιπεριφερειαρχες Χ.Μπονάνος, Π. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τ. Πετρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Π. Αντωνόπουλος, ο Γ. Γραμματέας ΠΑ.Σ.Α.Π, Π.Πελεκούδας, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θ.Κανελλοπουλος, ο πρόεδρος της Παναχαϊκης Π. Σεμιτεκολος, ο αντιπρόεδρος της Παναχαϊκης Κ. Σβόλης και αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές δόθηκαν από τους Κ. Πετούση αντιπρόεδρο της ΟΒΔΕ και Β. Ξυγκάκη πρόεδρος της αγωνιστικής επιτροπής της ΕΣΠΕΠ.