Αύριο το ραντεβού του Παπανικολάου με τους Αγγελόπουλους

Και μετά τον Κώστα Σλούκα; Η σειρά του Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα επισκεφτεί αύριο τα γραφεία της Arcadia προκειμένου να συζητήσει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την επέκταση της συνεργασίας του.

Το συμβόλαιο του Παπ ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές φυσικά θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

Ο 32χρονος φόργουορντ είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας. Η επέκταση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παρκέ και η «κόλλα» των αποδυτηρίων. Ένας από τους καλύτερους και της περσινής σεζόν. Η λογική λέει πως η κουβέντα θα αφορά απλά στο οικονομικό μέρος της συνεργασίας και τίποτα παραπάνω.

«Όταν θα έρθει η ώρα, με ψυχραιμία και ξεκούραστα μυαλά, θα τα βάλουμε κάτω, θα συζητήσουμε και θα βρούμε λύση» είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα στις 17 Ιουνίου. Η ώρα λοιπόν έφτασε.

Ο Παπανικολάου φαίνεται πως έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Η πρόθεση του όμως είναι ξεκάθαρη για το μέλλον του. Να μείνει στον Ολυμπιακό θέλει. Να συνεχίσει αυτή την σπουδαία ιστορία… Λογικά λοιπόν δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα ραντεβού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρώτη κουβέντα που έχει γίνει με τον ατζέντη του παίκτη, προκύπτει μια διαφορά στο οικονομικό. Όχι όμως κάτι που… δεν γεφυρώνεται.