H πιο… λουξ συναυλία του καλοκαιριού με τον κορυφαίο Αντώνη Ρέμο

H πιο… λουξ συναυλία του καλοκαιριού με τον κορυφαίο Αντώνη Ρέμο έρχεται στην Αθήνα
Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την πιο λουξ συναυλία του καλοκαιριού με τη φωνή του διαχρονικά αγαπημένου καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου στις 3 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας.
Οι ανεπανάληπτες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου θα συνοδεύονται από τη δική μας λουξ σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γεύση. Οι καλοκαιρινές συναυλίες του αγαπημένου καλλιτέχνη περιλαμβάνουν εκτός από την Αθήνα, δυο ακόμα σταθμούς, την Αρχαία Ολυμπία στις 12 Ιουλίου 2023 (Θέατρο Φλόκα) και τη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουλίου 2023 (Θέατρο Γης).
Η Λουξ προσκαλεί τους fun του Αντώνη Ρέμου να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό της στα social media, κερδίζοντας προσκλήσεις για την πιο απολαυστική λουξο… βραδιά, και να τραγουδήσουν όλοι μαζί τις μουσικές επιτυχίες του.
Τα τελευταία 9 χρόνια η Λουξ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου προσφέροντας μαγικές στιγμές διασκέδασης στο αγαπημένο τους κοινό.

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Λουξ έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.