(Φωτο)-Πάτρα: Χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών στην «Ιχθυόσκαλα»

Περισσότεροι από 600 χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών έστειλαν για δύο ημέρες από την «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας με οδηγό την κίνηση, τα βήματα, τη μουσική και το χρώμα, το δικό τους μήνυμα δημιουργικής έκφρασης.
Εκατοντάδες φίλοι της παράδοσης είχαν την τύχη μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας να προσεγγίσουν και φέτος ένα από τα βασικά στοιχεία του πολιτισμού μας, τους παραδοσιακούς χορούς, ως έκφραση ψυχής και εξωτερίκευσης συναισθημάτων.
Όλα τα τμήματα του Χορευτικού από το Δήμο της Πάτρας άφησαν επί δύο βραδιές το δικό τους αποτύπωμα παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο, τα Κύθηρα, τη Λήμνο, τη Δράμα, τα Νησιά, την Καρδίτσα, την Ανατολική Ρωμυλία, την Κρήτη, την Ήπειρο, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Λευκάδα.
Ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης παρακολούθησε και τις δύο ημέρες των χορευτικών παραστάσεων και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Κατά την πρώτη ημέρα χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο υπεύθυνος του Χορευτικού Χρήστος Γιαννόπουλος.