Πάτρα: Ο Νάσος Κτενάς ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ

Ο Πατρινός Νάσος Κτενάς είναι σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που θα αντικαστίσει τον παραιτηθέντα Παναγιώτη Τσώνη από τη θέση του προέδρου του  Οργανισμού Λιμένος Πατρών

Ο κ. Κτενάς είναι Πατρινός, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, και από το 2021 είναι τομεάρχης – σύνδεσμος της Γραμματείας και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ. Είναι επίσης αντιπρόεδρος τους Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής Πατρών, στον οποίο είναι πρόεδρος ο Κώστας Ρηγόπουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ. Είχε διατελέσει συνεργάτης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αχαιού Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου.

Ο Παναγιώτης Τσώνης υπέβαλε χθες την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας στο ΤΑΙΠΕΔ και την κοινοποίησε με επιστολή του προς τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η επιστολή παραίτησης η οποία απευθύνεται και στο ΤΑΙΠΕΔ που είναι μέτοχος του ΟΛΠΑ ΑΕ είναι η πρώτη που έφτασε στο γραφείο του νέου Υπουργού ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα χθες.
Ο κ. Τσώνης στην επιστολή του επικαλείται επαγγελματικούς λόγους και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί θέση η οποία του προτάθηκε από τον ιδιωτικό τομέα παρεμφερή με τον τομέα και τα καθήκοντά του σήμερα.