(Φωτο)-Πάτρα: Σε Γηροκομείο, Παραλία, Ψηλαλώνια, Ομόνοια και Ρίο ο Πέτρος Ψωμάς – Το «σπιράλ» σε περιοδείες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε σε Γηροκομειό και Παραλία την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να παρακολουθήσει εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής του σπιράλ συναντήθηκε με δημότες στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και της Ομόνοιας, ενώ το ίδιο απόγευμα συμμετείχε σε δράση καθαρισμού παραλίας που διοργανώθηκε από την ομάδα #εθελοντισμού του σπιράλ, στο Ρίο. Το πρωί της Κυριακής, εξάλλου, ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκε το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και συμμετείχε σε δράσεις του Φεστιβάλ του Συλλόγου «ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε».
Στην Πλατεία Γηροκομείου (Α. Κυδωνιάτη) ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παγαγία Γηροκομίτισσα» διοργάνωσε εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Κλήδονας 2023», τιμώντας το γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού. Στην Παραλία Πατρών ο «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Αχαΐας – Η Αναγέννηση» διοργάνωσε τη «Γιορτή της Φωτιάς», μια λαϊκοδημοτική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα. Τον επικεφαλής του σπιράλ στις παραπάνω εκδηλώσεις πλαισίωναν πολυμελείς αντιπροσωπείες της παράταξης, καθώς στο περιθώριο των εκδηλώσεων έγιναν συναντήσεις με τους διοργανωτές και με τους πολίτες που συμμετείχαν.
Κατά τις περιοδείες του Σαββάτου -σε Ψηλαλώνια και Ομόνοια- οι δημότες ήταν ιδιαιτέρως θερμοί και εξήραν την αδιάλειπτη παρουσία του Πέτρου Ψωμά στις γειτονιές της πόλης. Για ακόμα μία φορά ο επικεφαλής του σπιράλ έγινε αποδέκτης προβληματισμών και παραπόνων των πολιτών για τα κακώς κείμενα της νυν δημοτικής αρχής. Κακή συντήρηση των πλατειών, έλλειψη καθαριότητας και αδυναμία επικοινωνίας είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που επισημάνθηκαν και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Για την δράση καθαρισμού ακτής θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση.
Μεταξύ άλλων τον Πέτρο Ψωμά κατά τις παραπάνω περιοδείες και δράσεις συνόδευαν οι συνεργάτες του: Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άκια Σταμάτη, Μαίρη Κάργα, Δημήτρης Νταλαπέρας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Γούβη, Αλέξης Χριστακόπουλος, Μάκης Κουλούρης, Τάκης Χρονόπουλος, Δημήτρης Μπότσαρης, Στέφανος Δημητρόπουλος, Γιάννης Μυλωνόπουλος, Ανδρέας Ρούβαλης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Σκαρπέτας, Νατάσσα Παπαδοπούλου, Μαριάννα Κεφάλα, Αντιγόνη Βαβαρούτα, Νίκος Φράγκος, Αλέξανδρος Κατσιφάρας, Ηλίας Ηλιόπουλος, Σοφία Κούκου, Αλέξανδρος Βρης, Ευάγγελος Μιχάλης, Θωμάς Σοφίας, Μπάμπης Μαντάς, Σταύρος Κουτουλογένης, Βάσω Καλοκαιρινού, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαριάνα Μπόμπα, Γιώργος Λογαράς και Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.