(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΧΑΪΑ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Άνοιξε ο δρόμος Πούντας Καλαβρύτων! Από πτώσεις φερτών υλικών και τεράστιων όγκο νερού!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άνοιξε ο δρόμος Πούντας – Καλαβρύτων που είχε διακοπεί από τις 4μμ μετά από πτώσεις φερτών υλικών σε τρία σημεία, λίγο πριν το Μέγα Σπήλαιο από Καλάβρυτα και μετά το τούνελ προς Πούντα.

Συνεργεία της Περιφέρειας με συντονισμό την Πολιτκή προστασία του Δήμου έφτασαν άμεσα στα σημεία που υπήρχαν τα προβλήματα και καθάρισαν τον δρόμο αρχικά στο ένα ρεύμα για να δοθεί στην κυκλοφορία.

Σημαντική συμβολή της Αστυνομίας Καλαβρύτων που από την πρώτη στιγμή και μέσα σε σφοδρή καταιγίδα ρύθμιζε και ενημέρωνε τους οδηγούς με την συνδρομή και της Πυροσβεστικής.

————————————————————————————————————————————–

Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα έχει γίνει στον  δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων, ύστερα από πτώσεις φερτών υλικών σε τρία σημεία, λίγο πριν το Μέγα Σπήλαιο από Καλάβρυτα και μετά το τούνελ προς Πούντα, μετά την σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα.

Αρκετά αυτοκίνητα γύρισαν πίσω, ενώ αρκετά είναι αυτά που αναμένουν τον καθαρισμό του δρόμου.

Ήδη συνεργεία έφτασαν στο σημείο και ξεκινά η απομάκρυνση των φερτών υλικών για να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Εγραψε ο Χαράλαμπος Μπονάνος:

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΗΔΗ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ
Ενώ σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο ενδεχομένως να ζητήσει παράταση της ψηφοφορίας για την περιοχή των Καλαβρύτων.