Σέρχιο Ρίκο: Ξύπνησε από το κώμα μετά από 25 μέρες ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Σπουδαία νέα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα εδώ και 25 μέρες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε πτώση του από άλογο.

Ιδιαίτερα ευχάριστη είναι η πορεία της υγείας του Σέρχιο Ρίκο!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν είχε σοβαρά τραύματα, όταν έπεσε από το άλογό του στις 28 Μαΐου, με αποτέλεσμα η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι γιατροί που τον ανέλαβαν τον έβαλαν αμέσως σε τεχνητό κώμα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ, ο Ρίκο βγήκε από αυτό μετά από 25 μέρες!

Η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Άμπα Σίλβα, παραχώρησε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάνει μικρά αλλά σημαντικά βήματα για να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

«Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ το νοσοκομείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα αγάπης και δύναμης.

Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάει μπροστά επειδή είναι πρωταθλητής».