Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ ο Παπαγιάννης – Πότε αποφασίζει για το νέο συμβόλαιο

BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την κακή σεζόν και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα έχοντας πλέον τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του. Ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας για να συνεχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του «τριφυλλιού».

Ένας από τους λίγους παίκτες που οι Πράσινοι επιθυμούν να κρατήσουν είναι φυσικά ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του. Ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης από πριν τους ημιτελικούς.

Οι Πράσινοι προσφέρουν νέο τριετές συμβόλαιο, αυξάνοντας τις απολαβές του κατά περίπου 30% και αναμένουν την απάντηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή. Η οποία ωστόσο αναμένεται να καθυστερήσει λίγο.

Κι αυτό επειδή ο Παπαγιάννης θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να δουλέψει τόσο το σώμα του, όσο και την τεχνική του, ενώ παράλληλα θα σκέφτεται το μέλλον του. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν προτάσεις και από άλλους συλλόγους, με τον 25χρονο σέντερ να επιθυμεί να ζυγίσει τις επιλογές του και μετά να αποφασίσει.