(ΒΙΝΤΕΟ) Κως: «Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Πήρε προθεσμία για την απολογία του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

«Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατά την έξοδό του από τον ανακριτή ενώ παραμένει ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (21.6.2023) ενώ η κατηγορία της αρπαγής παραμένει και δεν έχει αναβαθμιστεί, ωστόσο παραμένει ο κύριος ύποπτος για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα ενώ στους αστυνομικούς είχε πει πως το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Και αυτό γιατί το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί μόνο από ένα άτομο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω και αυτήν τη στιγμή είναι στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της Αναστάζια στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου.

Την ίδια ώρα, το κινητό της Αναστάζια έχει μπει στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται οι κλήσεις που έγιναν και τα μηνύματα που αντάλλαξε την Δευτέρα, την μέρα που εξαφανίστηκε η αδικοχαμένη 27χρονη.

Δείτε βίντεο:

Ο σύντροφος της 27χρονης, μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, έδωσε και νέα κατάθεση στις Αρχές, στην οποία μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με την Αναστάζια, λίγο πριν αυτή σταματήσει να δίνει σημάδια ζωής.

Ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.