(Ηχητικό)- Πάτρα: H Άννα Σφακιανάκη κατήγγειλε ότι άνοιξε τον τάφο της μητέρας της και… δεν υπήρχε μέσα – Στον ΣΚΑΙ 89,4

Δεν πίστευε στα μάτια της η Πατρινή Αννα Σφακιανάκη χθες το πρωί στο «Β Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας όταν στην προγραμματισμένη για χθες εκταφή της σορού της μητέρας της, άνοιξαν τον τάφο αλλά… δεν υπήρχε η μάνα της!

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου,  η μητέρα της έφυγε από την ζωή το 2017. «Στις 19-06-2017 κάναμε την ταφή της μητέρας μου στο ΄Β Νεκροταφείο Πατρών.

Αντίστοιχα στις 04-10-2022, μας κάλεσαν για εκταφή, όπου και έγινε το πρώτο άνοιγμα του τάφου αλλά μας είπαν ότι η γιαγιά Διονυσία, δεν έχει λιώσει ακόμα ώστε να παραλάβουμε τα 4 αδέρφια, τα οστά της μητέρας μας από το κοινοτάφιο που την είχαμε!! Ετσι, μας έδωσαν νέο ραντεβού δεύτερης εκταφής του νεκρού μας, στις 04-04-2023, κοινοτάφιο 465.

Διά σοβαρούς λόγους υγείας, (είμαι καρκινοπαθής και κινητικά εν μέρη ΑΜΕΑ, γιατί έχω κάνει χειρουργείο, αρθροπλαστική γόνατος και έχω βάλει μεταλλικά μέρη), πήρα παράταση για τελική εκταφή της μητέρας μας, για τις 16-06-2023, ημέρα Παρασκευή, δηλαδή χθες.

Οπως οφείλαμε, πήγαμε στις 7.30 το πρωί στο νεκροταφείο για την εκταφή της μητέρας μας και ανοίγοντας τον τάφο, μείναμε άναυδοι γιατί μέσα στον τάφο δεν υπήρχαν τα οστά, δεν υπήρχε μέσα η σωρός της μητέρας μας»!

Ακούστε το ηχητικό: