Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

Το μισό της σώμα εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα ενώ από πάνω ειχαν τοποθετηθεί κλαδιά – Το πτώμα εντοπίστηκε από εθελοντή

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 στις Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ανάμεσα σε χόρτα από εθελόντρια που βοηθούσε στις έρευνες. Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς κατά την εξέτασή του, η κοπέλα που είχε ρεπό την Δευτέρα, μετά την νυχτερινή έξοδο και σε κατάσταση μέθης μπήκε στο κατάστημα που διατηρεί ο ίδιος στην περιοχή και του ζήτησε ναρκωτικά.

Όπως ισχυρίζεται δεν της έδωσε, ωστόσο έφυγαν μαζί από το κατάστημα και πήγαν στο σπίτι του 32χρονου όπου κατά δήλωσή του υπήρξε συναινετική σεξουαλική πράξη και στην συνέχεια την άφησε στην περιοχή Τιγκάκι και εκείνη έφυγε.

Από τις κάμερες που μέχρι τώρα έχουν εξετάσει οι Αρχές δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται το τελευταίο σκέλος όσων αναφέρει ο δράστης, αντιθέτως φαίνεται αργά το βράδυ και τα ξημερώματα ο σύντροφός της που πηγαίνει στο σημείο και την ψάχνει αλλά εκείνη είναι άφαντη.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους τέσσερις ομοεθνείς του δράστη που προσήχθησαν και εξετάστηκαν δεν προέκυψε σε βάρος τους τίποτα και όπως δήλωσαν αποχώρησαν πριν φύγουν μαζί ο 32χρονος με την 27χρονη, όπως και ο συγκάτοικος ισχυρίστηκε ότι έφυγε από το σπίτι πριν καν κάνουν οτιδήποτε ο 32χρονος ομοεθνής του με την κοπέλα.