Μιχάλης Ζαμπίδης: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση των δίδυμων παιδιών του

Σήμερα το απόγευμα Σάββατου 17 Ιουνίου θα γίνει ο γάμος του Μιχάλη Ζαμπίδη με την αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου παράλληλα με τη βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους.

Τα δυο μυστήρια θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει πάρτι για τους προσκεκλημένους σε κοντινή περιοχή.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά από τα μέσα του 2019

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς όταν βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Stomp».

«Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά», είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο ερχομός των διδύμων

Στα μέσα Μαϊου του 2022 στον κόσμο ήρθαν και τα δυο δίδυμα κορίτσια τους γεμίζοντάς τους χαρά και ευτυχία.

«Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”» είχε δηλώσει λίγους μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών τους ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει με την Μαρία Καρολίνα Ντάσιου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.