Πάτρα: Σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης στην Πλατεία Τριών Συμμάχων – Μεγάλη κινητοποίηση της ΝΔ

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Πάτρα και θα μιλήσει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, με στόχο να στείλει πολλαπλά μηνύματα στους Αχαιούς, αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα, ενόψει της νέας εκλογικής μάχης στις 25 Ιουνίου.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εξέδρα, που άρχισε να στήνεται από χθες το μεσημέρι την πλατεία Τριών Συμμάχων και, όπως αναφέρουν πληροφορίες των διοργανωτών, για τις ανάγκες της εκδήλωσης θα κλείσουν οι παρακείμενες οδοί Αγίου Ανδρέου και Οθωνος Αμαλίας, καθώς αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου, όπως είχε συμβεί στο κλειστό της ΕΑΠ, τον Μάιο.
Τις τελευταίες μέρες και ώρες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την τοπική ΝΔ, αλλά και από τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, σε επαφή και με τους γειτονικούς Νομούς Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, από τους οποίους αναμένεται να έρθουν στην Πάτρα πολλά στελέχη της ΝΔ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη θα είναι «σφιχτό», καθώς υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, και το ταξίδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα θα είναι «αστραπή». Αν δεν αλλάξει κάτι, θα έρθει στην Πάτρα το μεσημέρι και αμέσως μετά την ομιλία του θα επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς αύριο είναι η μέρα του debate των πολιτικών αρχηγών και πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ετσι, δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση με τοπικούς φορείς και το μόνο που αναμένεται είναι να επισκεφτεί το Εκλογικό Κέντρο της ΝΔ στην Ερμού, πολύ κοντά στον χώρο της συγκέντρωσης, όπου θα μιλήσει με κομματικά στελέχη και εθελοντές της παράταξης.

Με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Τριών Συμμάχων (8 μ.μ.), όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, σε μήνυμά του, αναφέρει:
«Καλωσορίζουμε στην Πάτρα τον ηγέτη και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Αχαΐα είναι γαλάζια και θα ξαναγίνει στις 25 Ιουνίου. Oι πολίτες θα τιμήσουν τη σκληρή δουλειά τα 4 τελευταία χρόνια και με τη ψήφο τους θα επιβραβεύσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, που κράτησε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες, στήριξε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας και ξανάβαλε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Οι πολίτες της θα επιβραβεύσουν τη συνέπεια λόγων και έργων. Η Πάτρα αλλάζει με περισσότερα από 80 έργα, 3,7 δισ. ευρώ, που αναβαθμίζουν την περιοχής, δημιουργώντας τις κρίσιμες οδικές και σιδηροδρομικές διασυνδέσεις με την υπόλοιπη Ελλάδα και τις ξένες αγορές. Το σχέδιο για την ‘’Πάτρα του 2030’’ είναι η συμβολή στην πολυεπίπεδη ανασυγκρότηση του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού του τόπου».