Πάτρα: Ευχαριστήρια δήλωση για Φαρμάκη – Από τη νέα του υποψήφια Γεωργία Ντάτσικα

 

H Γεωργία Ντάτσικα ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο της με την απόφαση του να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του, στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Συγκεκριμένα, σε σχετική δήλωση της, η Γεωργία Ντάτσικα αναφέρει τα εξής:
«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου, κάνοντας μου την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του, στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Τις θερμές ευχαριστίες μου εκφράζω, επίσης, στον εν δυνάμει βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος με στήριξε ασμένως στην απόφαση μου να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την ανάδειξη, προώθηση, και συνέχιση του μείζονος έργου που επιτελεί η περιφερειακή αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη, βάζοντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης και δίνοντας της στο μέλλον τη θέση που της αρμόζει.