(ΦΩΤΟ) Βραχνέικα: Ομιλία Χρυσοχοΐδη – «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα»

«Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ασφάλεια, σταθερότητα, εγγύηση και προοπτική για το μέλλον». Με αυτό το σύνθημα στη διάρκεια της ομιλίας του στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα, έκλεισε τη χθεσινή του περιοδεία στην Αχαΐα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής B2 Δυτικού Τομέα Αθηνών έστειλε μήνυμα συστράτευσης και γενικής κινητοποίησης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο ελληνικός λαός έκανε σαφές ότι θέλει να συνεχίσει η Ελλάδα στον δρόμο που την έβγαλε από τη στασιμότητα της δεκαετούς κρίσης και τη πήγε μπροστά. Η προηγούμενη τετραετία έπεισε ακόμα μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού ότι μόνο μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να υλοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Μεταρρυθμίσεις που θα κατοχυρώσουν οριστικά την αλλαγή σελίδας για τη χώρα, με μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης, καλύτερο κράτος, ενισχυμένη εθνική ασφάλεια».
Ο πρώην υπουργός μίλησε για όλους τους τομείς, για την Παιδεία, τους νέους, την Οικονομία και φυσικά για την Αχαΐα, κάνοντας λόγο για «αναπτυξιακό άλμα» με ηγέτιδα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι τα μεγάλα έργα που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα θα δώσουν νέα πνοή στην περιοχή.