(Φωτο)-Αχαΐα: Το μεγάλο οδοιπορικό της ΝΔ – «Μηνύματα αγώνα και νίκης σε ολόκληρη την περιοχή»

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΔΟΠΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ

Mε αμείωτο ρυθμό και πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνεχίζουν το οδοιπορικό τους σε ολόκληρο το νομό τα κλιμάκια της ΔΕΕΠ Αχαϊας. Ζητούμε μια ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που να μπορεί να υλοποιεί τις μεγάλες αλλαγές, είναι το μήνυμα που μεταφέρουν στους πολίτες της Αχαϊας, οι υποψήφιοι βουλευτές, ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές.

Οι πολίτες της Αχαΐας, με την αγωνιστική τους ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, θα επαναβεβαιώσουν την εντολή για αξιόπιστη και σταθερή κυβέρνηση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των επαφών – περιοδειών των τεσσάρων κλιμακίων της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας για αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου έχει ως εξής:

O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου, θα επισκεφθούν στις 11 το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, στις 12 το μεσημέρι το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, στις 12.45 την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στις 1.30 μετά το μεσημέρι, το εργοστάσιο «Κουνινιώτης». Το απόγευμα, θα περιοδεύσουν στα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Διακοπτού.

Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, και μέλη της Οργάνωσης, θα συναντηθούν στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» με τον Σύλλογο Αγροτών Δυτικής Αχαΐας και τον Αγροτικό Σύλλογο Λακκόπετρας. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν και θα μιλήσουν με τους πολίτες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Λάππα (8.30) και Σαγέικα (9 μμ).

Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν στις 9 το πρωί, το 1ο Αστυνομικό Τμήμα στην Ανθούπολη στις 9.30 την Τροχαία Πατρών, στις 10.15 την 6η ΥΠΕ, στις 11 την ΔΟΥ Πάτρας, ενώ στις 12 θα ξεκινήσει η περιοδεία στην Λαιϊκή Αγορά της Αγίας Σοφίας.

Το απόγευμα, θα επισκεφτούν και θα συνομιλήσουν με πολίτες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλλιθέα (7.30) και Κρήνη (8.30 μμ).

 

Τέλος, στο τέταρτο κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, το πρωί θα διανείμει το κυβερνητικό πρόγραμμα σε Σαμακιά, Εβραιομνήματα, Ταμπάχανα, ενώ στις 8.30 το βράδυ, στο καφέ «Beans», που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 166, θα συνομιλήσει με τους πολίτες της περιοχής, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης.