Πάτρα: Εξορμήσεις και περιοδείες στο κέντρο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες

Ημέρα εκκίνησης για τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αφού μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που δεν είχε ιδιαίτερο νόημα η διοργάνωση εκδηλώσεων και εξορμήσεων, από σήμερα θα φουλάρει τις μηχανές ενόψει των εκλογών της 26ης Ιουνίου.
Από σήμερα ξεκινούν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος μια σειρά δράσεων με εξορμήσεις και περιοδείες στο κέντρο της Πάτρας, σε καταστήματα εστίασης αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα χώρους δουλειάς.
Στόχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι να περάσει στην κοινωνία ότι έρχεται να δώσει απαντήσεις στα αιτήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να φέρουν συγκρίσιμα παραδείγματα μεταξύ των προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς εκτιμούν ότι έτσι θα αντιληφθεί ο κόσμος την «ποιοτική διαφορά» και τη «στόχευση» των πολιτικών των δύο κομμάτων.
Γενικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει αρκετά τον τρόπο δράσης του σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου, όπου αποδείχθηκε ότι η στρατηγική του ήταν αποτυχημένη. Πλέον, στην Κουμουνδούρου θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους με τα πλατιά κοινωνικά στρώματα αλλά και να αναδείξουν την εγκυρότητα των λεγομένων τους.