ΦΩΤΟ: Ένταση, φωνές, διαμαρτυρίες, αποβολή….και ήττα στο νήμα για την Παναχαϊκή από την Κηφισιά

Για την 26η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Superleague 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-1 από την Κηφισιά στην Αγυιά. Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν ο Μπουρλάκης στο 32’ ( που ισοφάρισε το παιχνίδι, ενώ για την Κηφισιά σκόραραν στο 9’ ο Ταλάλ και στο 95’ ο Βαφέας που έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Στο τέλος του παιχνιδιού το ματς έγινε ροντέο, καθώς οι άνθρωποι της Παναχαϊκής πριν το γκολ της νίκης για την Κηφισιά διαμαρτυρήθηκαν για δύο φάουλ, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ήρθε το γκολ της νίκης. Μάλιστα αποβλήθηκε και ο Στεργίδης που είχε βγει λίγο νωρίτερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήγαν και πανηγύρισαν μπροστά στους φιλάθλους της Παναχαϊκής, κάτι που εκνεύρισε όσους βρίσκονταν στην Αγυιά και τα πράγματα ξέφυγαν. 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και μάλιστα στο 9’ βρήκαν και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ταλάλ να τιμωρεί την άμυνα της Παναχαϊκής που ολιγώρησε σε τεράστιο βαθμό στο γκολ.  Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από το γκολ που δέχθηκαν άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό, και στο 28’ απείλησαν για πρώτη φορά χάνοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν ούτε ο Ζυγκερίδης αρχικά αλλά ούτε ο Χαντί σε δεύτερο χρόνο κατάφεραν να νικήσουν τον Αναγνωστόπουλο. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η Παναχαϊκή βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Μπουρλάκης εκτέλεσε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 1-1.   

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, αλλά ήταν ένα ημίχρονο με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και αρκετό εκνευρισμό, ειδικότερα από τους παίκτες της Κηφισιάς που χρειάζονταν αυτό το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο τελευταία είκοσι πέντε λεπτά να ανεβάσουν ρυθμό έτσι ώστε να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι μπροστά στο σκορ, όμως οι παίκτες του Γιάννη Βογιατζή έκλειναν σωστά του χώρους και αμύνονταν καλά. Στο 95’ όμως ο Βαφέας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη. Αυτό το γκολ όμως ήταν που άναψε τα αίματα καθώς οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγύρισαν μπροστά στους φιλάθλους της Παναχαϊκής και τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Στεργίδη μάλιστα που έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος τους να δέχεται και την κόκκινη κάρτα.  

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής ( Γιάννης Βογιατζής): 

Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τσακμάκης, Λαρέα, Τοπάλ, Ι. Σίλβα (75’ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Μπουρλάκης, Στεργίδης (92’ Στασινόπουλος), Ζυγκερίδης (76’ Καρλίτος) 

Η αρχική ενδεκάδα της Κηφισιάς (Γιώργος Πετράκης): 

Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης (75’ Καλλέργης), Νοικοκυράκης, Ποζατζίδης (88’ Παυλάκης), Κουϊρουκίδης, Γκίνη, Ταλάλ, Πρίτσας (63’ Αντερέγκεν), Τετέι 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) 

Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου) 

4ος: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) 

 

Του Περικλή Παπαρίζου