Πάτρα: Κλείνει την προεκλογική περίοδο στην πλατεία Γεωργίου – Φινάλε πριν την κάλπη για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πάτρα και η Αχαΐα περνούν, απόψε, σε όλη την Ελλάδα το τελικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές της Κυριακής.
Αυτός είναι ο στόχος της τελευταίας προεκλογικής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα από την Πάτρα στις 8 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου, ο οποίος έρχεται με ορμή στην πρωτεύουσα της Αχαΐας μετά τη χθεσινή επιτυχημένη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Ολη την τελευταία εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να είναι όλα έτοιμα αλλά και να έχει οργανωτική επιτυχία η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα, μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές.
Στις τάξεις των φίλων και των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία, με αρκετούς να δηλώνουν πως η σημερινή συγκέντρωση θα γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλη τη χώρα και θα μνημονεύεται για χρόνια. Αυτό θα συμβεί καθώς, πέρα από το ότι αναμένεται να συρρεύσουν στην Πάτρα φίλοι του κόμματος από όλη την Αχαΐα, θα δώσει το παρών αρκετός κόσμος από τους γειτονικούς νομούς αλλά και όλη τη νότια ηπειρωτική Ελλάδα.
Ασφαλώς, στην πρώτη γραμμή θα βρίσκονται οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα αλλά και όλοι οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες.
Η κινητοποίηση στις τάξεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια, αφού σε καθημερινή βάση παίρνουν «φωτιά» τα τηλέφωνα για προσκλήσεις, αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα και sms, παίζει η διαφημιστική καμπάνια σε ΜΜΕ και διαδίκτυο, ενώ χθες τρία αυτοκίνητα με ντουντούκες κυκλοφορούσαν στους δρόμους όλου του Δήμου Πατρέων ενημερώνοντας τον κόσμο για την αποψινή συγκέντρωση.
Παράλληλα, οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε γειτονιές της Πάτρας και χωριά όλη της Αχαΐας έκαναν εξορμήσεις ώστε να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια αίσθηση άλλων δεκαετιών στον προεκλογικό αγώνα.
Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος. Η προσέλευση του κοινού να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την τελευταία εικόνα πριν τις εκλογές για όλους τους Ελληνες και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να σταλεί μήνυμα ανατροπής από την Πάτρα και την Αχαΐα σε όλη τη χώρα!