Εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας!

Με μια μεγάλη συγκέντρωση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών και εκλεγμένων στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 16 Μαΐου τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας του ΠΑΣΟΚ στο Αίγιο.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του Γραμματέα της Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας κ. Γεωργόπουλου,   οι υποψήφιοι βουλευτές έλαβαν τον λόγο και παρουσίασαν το όραμα και τις θέσεις του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ για την Αχαΐα και την αντιμετώπιση των τραγικών συνθηκών που βιώνουν αγρότες, εργαζόμενοι και επαγγελματίες από τις αδιέξοδες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα.

Η αθρόα προσέλευση των Αιγιαλέων μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού μας δίνει πίστη και δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια τον αγώνα μας για να ανατείλει και πάλι ο ήλιος της Αλλαγής. Στις 21 Μαΐου ο λαός του ΠΑΣΟΚ με την ψήφο του θα δώσει τέλος στην νεοφιλελεύθερη καταστροφική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και στην λαϊκιστική παραπλάνηση του Σύριζα. Με την ψήφο των δημοκρατικών Ελλήνων έχουμε τη δύναμη να κάνουμε και πάλι την Αλλαγή. Την Κυριακή 21 Μαΐου η ψήφος σου μετράει! Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει δύναμη στον λαό!

(Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Κλεομένους Οικονόμου 34 και είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα. Από τα γραφεία τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να προμηθευτούν ψηφοδέλτια και εκλογικό υλικό των υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας).