Ηττήθηκε με ανατροπή στην Κρήτη…από τον ΟΦ Ιεράπετρας η Παναχαϊκή

Για την 25η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Superleague 2, η ΟΦ Ιεράπετρα ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη. Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν ο Καρλίτος στο 37’, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε πρώτος ο Κατάλντι στο 47’ για το 1-1 και ο Βουό στο 70’ ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το τελικό 2-1. Έτσι η Παναχαϊκή γνώρισε ακόμη μια ήττα με ανατροπή, και ψάχνει στις τελευταίες αγωνιστικές καλύτερες εμφανίσεις.

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν άχρωμο με τις ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα χωρίς να απειλούν. Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που μετά το πρώτο μισάωρο ανέβασε τον ρυθμό της, και στο 37’ στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί, με τον Καρλίτος να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν στο 47’ ο Κατάλντι βρέθηκε αμαρκάριστος και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Από εκεί και έπειτα η Ιεράπετρα κυριάρχησε στο γήπεδο, και μάλιστα στο 70’ έφερε τούμπα το ματς, καθώς ο Βουό βρέθηκε σε τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Γιάννης Βογιατζής):

Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τσακμάκης 66’ Στασινόπουλος), Λαρέα, Ρουγκάλας, Τοπάλ, Σίλβα, Χαντί, Καρλίτος, Μπουρλάκης, Ζυγκερίδης (75’ Παπαχρονόπουλος)

 Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦ Ιεράπετρας ( Στουρνάρας):

Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ζήσης (73’ Χιμένεθ), Κατάλντι, Ντέτλερ, Παπαδάκης, Στάμου, Καλλιτσουνάκης, Μούλερ, Βουό, Κάρδαρης

 

Διαιτητής: Ιωάννης Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης (Κορίνθου), Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

 

Του Περικλή Παπαρίζου