Το διπλό ελληνικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού με Λημνιό και Αλεξανδρόπουλο

Το βλέμμα του σε δύο διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές φέρεται να έχει στρέψει ο Παναθηναϊκός ενόψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου. Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Δημήτρη Λημνιού ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Κολωνία και παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, ψάχνεται για να αποχωρήσει.

Φέτος έχει μόλις μία συμμετοχή στο γερμανικό πρωτάθλημα και πέντε με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, με την «expressen.de» να τονίζει πως οι «πράσινοι» παρακολουθούν στενά τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και ενδέχεται να κάνουν κίνηση με το τέλος της σεζόν.

H δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που τον περασμένο Αύγουστο πωλήθηκε έναντι τεσσάρων εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Έχει μόλις έξι εμφανίσεις, με 96 λεπτά χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον πάρει πίσω ως δανεικό.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η μόνη που θα μπορούσε να τον επαναπατρίσει καθώς υπάρχει ειδική ρήτρα για τις άλλες ελληνικές ομάδες στην περσινή συμφωνία με την Σπόρτινγκ