Πάτρα: Ρώρος για δικαίωση άλλων 115 εργαζομένων – Για λίγους μήνες δουλειάς

 

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Λασιθίου δικαιώθηκαν πλέον των 426 εργαζομένων της Κοινωφελούς εργασίας άλλοι 115 εργαζόμενοι και επανέρχονται στην εργασία τους έως την 1η Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι Ώρα Πατρών, καθώς και μεγάλο τμήμα της αντιπολίτευσης, στάθηκε δίπλα στις αγωνίες των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια από το 2019 έως και σήμερα χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Με τη γλώσσα της αλήθειας και με καθαρή συνείδηση δίπλα στους εργαζόμενους για να τους υπερασπιστεί ταξίδεψε μαζί τους στο Λασίθι ο δημοτικός σύμβουλος της Ώρας Πατρών Γιάννης Τσιμπούκης.
Για άλλη μία φορά αποκαλύφθηκε η διγλωσσία και υποκρισία της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.
Έστειλε τρείς δικηγόρους από τη Νομική υπηρεσία του δήμου για να αντικρούσουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων να επιστρέψουν για μερικούς μήνες στη δουλειά τους.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2019 με την προηγούμενη κυβέρνηση ο κ. Πελετίδης ξιφούλκησε κατά της τότε κυβέρνησης, έκλεινε τις υπηρεσίες του δήμου και έμπαινε επικεφαλής πορείας έως τα δικαστήρια τάζοντας μονιμοποίηση. Έστελνε τους εργαζόμενους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι ίδιοι έχουν καταγγείλει.
Τους ξέχασε την επομένη των εκλογών.
Ευθυγραμμίστηκε στη γραμμή Θεοδωρικάκου, άλλωστε το αίμα νερό δεν γίνεται.
Παραδίδουμε τη Δημοτική Αρχή και τον κ. Πελετίδη στην κρίση των συμπολιτών μας, όπως εξάλλου έχουν ήδη πράξει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων της Κοινωφελούς με ανακοινώσεις τους.