Πάτρα: Απόψε σε μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ομιλητής ο Ν. Ανδρουλάκης – Θα θυμίζει παλιές καλές ημέρες…

Ραντεβού με τους ψηφοφόρους στο κέντρο της Πάτρας, εκεί που οι συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν γράψει ιστορία τις τελευταίες δεκαετίες, έχει δώσει για σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.
Στις 19.30, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου. Από τις προηγούμενες ημέρες το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας έχει προχωρήσει σε συνεχείς δράσεις ενημέρωσης των φίλων του κόμματος και όχι μόνο, καθώς στόχος είναι να συγκεντρωθούν περισσότερα από 2.000 άτομα στον πεζόδρομο για να ακούσουν τον αρχηγό.
Ασφαλώς, όπως πάντοτε στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται παλμός και αρκετά συνθήματα από το κοινό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και οι νέοι της ΠΑΣΠ είναι ενθουσιασμένοι από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Η εξέδρα που θα μιλήσει ο Ν. Ανδρουλάκης, θα στηθεί στην Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ενώ με βάση τις τελευταίες προγνώσεις καιρού, θα επικρατούν νεφώσεις στην Πάτρα, εξαιρετικές θερμοκρασίες, ενώ η πιθανότητα βροχής είναι χαμηλή.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμάται πως θα μιλήσει περίπου μία ώρα στο κοινό της Αχαΐας, έχοντας ως κεντρικά σημεία της ομιλίας του τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, οι Υποδομές και η Ανάπτυξη. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα πραγματοποιήσει άλλες συναντήσεις στην πόλη, καθώς θα έρθει νωρίς το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για την ομιλία του.