(Φωτο) Στον διοικητή της 6η ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απο την Αμαλιάδα

Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και στο μέχρι σήμερα επιτυχημένο έργο που έχει επιδείξει η 6η ΥΠΕ, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία το πρωί της Παρασκευής.
Νωρίτερα ο κ. Λυμπέρης προλογίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ευχαριστώντας τον θερμά για την σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή, αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Καρβέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δέσμευσή του να αναβαθμιστεί το ΓΝ Αμαλιάδας έλαβε σάρκα και οστά καθώς σε λίγο καιρό είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.
Λαμβάνοντας αφορμή τη δημόσια αναφορά του δημάρχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την ίδια στιγμή τον Γιάννη Καρβέλη και αργότερα στην ομιλία του, είπε ότι η δουλειά που έχει γίνει από την 6η ΥΠΕ είναι εξαιρετική παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία. Συνεχίζοντας ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί η κυβέρνησή του, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια για αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι συνεχής.
(Στις φωτογραφίες τη στιγμή που ο Δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης αναφέρεται στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ).