Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» match ball στην Κωνσταντινούπολη

Φενέρμπαχτσε εναντίον Ολυμπιακού πράξη τέταρτη λοιπόν. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον μίνιμουμ στόχο τους το βράδυ της Τετάρτης και πήραν πίσω το break που δέχτηκαν στο ΣΕΦ, με το τεράστιο σουτ του Κώστα Σλούκα στο φινάλε.

Ολυμπιακός, Η ιστορία του «The shot» του Σλούκα: Η εξήγηση για όλα όσα έγιναν τα τελευταία 60″ (vids)
Ο Ολυμπιακός προηγείται πλέον με 2-1 στη σειρά και έχει το πρώτο από τα δύο… match ball για το Κάουνας στην Κωνσταντινούπολη. Άλλωστε η αποστολή της ομάδας από την Αθήνα τόνιζε πως έχει έρθει στην Τουρκία για δύο νίκες και αυτό θέλει να επιβεβαιώσει το βράδυ (20:45, live στο Gazzetta).

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαιτέρως θετικό, κάτι που φάνηκε και από την προπόνηση της Πέμπτης. Το Gazzetta βρέθηκε εκεί και έπιασε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, με τον Φαλ και τον Πάπας να βάζουν στοίχημα από το τρίποντο αλλά τον Γάλλο να μην καταφέρνει να σκοράρει από την περίμετρο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες του σε θέση να αγωνιστούν, δίχως προβλήματα τραυματισμού, κάτι που δε συμβαίνει από πλευράς Φενέρμπαχτσε. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει δει τον Σκότι Γουίλμπεκιν να πατάει παρκέ στη σειρά και μένει αναπάντητο ακόμα το αν θα τον δούμε στο Game 4, με τη Φενέρ στριμωγμένη στα σχοινιά.

Σλούκας: Η ώρα των μεγάλων ηγετών, η δική του ώρα
Ακόμα, ο Ντέβιν Μπούκερ αλλά και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα παραμένουν εκτός, στερώντας και άλλες επιλογές από τη Φενέρ. Η Ulker Sports Arena αναμένεται να είναι για μία ακόμα βραδιά κατάμεστη, όμως ο Ολυμπιακός με τα χέρια απελευθερωμένα πλέον και δίχως το άγχος που υπήρχε με τη σειρά στο 1-1, θα ψάξει τη χαριστική βολή, η οποία θα τον φέρει στο Final-4 του Κάουνας χωρίς να χρειαστεί Game 5 στο ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2-1
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-68
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 78-82
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 71-72
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 05/05 (20:45)
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 09/05

Πηγή: gazzetta.gr