Έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο η Παναχαϊκή…αλλά η Καλλιθέα πήρε το «τρίποντο» με ανατροπή

Για την 23η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Superleague 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-1 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Σκόρερ για τους κοκκινόμαυρους ήταν στο 45+1 ο Τοπάλ, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε δύο φορές ο Λουκίνα στο 51’και 55’, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε ο Ναμπί στο 94’. Έτσι η Παναχαϊκή έχασε μετά από τρείς αγωνιστικές ( στις προηγούμενες δύο είχε δύο νίκες), και πλέον κοιτάζει τον επόμενο αγώνα.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έκαναν αναγνωριστικό παιχνίδι, με την Καλλιθέα να έχει την κατοχή. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 25’ όταν ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση εκτός περιοχής, έκανε το σουτ όμως ο Κολοβούρης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο 39’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Σαντάνα βρέθηκε εκτός περιοχής σε καλή θέση, έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ. Κόντρα στην ροή του αγώνα και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, η Παναχαϊκή βρήκε το γκολ, όταν ο Τοπάλ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Καρακλάϊτς στο 45+1.

Στο 51’ όμως η Καλλιθέα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Κυνηγόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Λουκίνα από κοντά έκανε το 1-1. Μάλιστα το 55’ ήρθε η ολική ανατροπή και πάλι με τον Λουκίνα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 81’, όταν ο Λουκίνα βρέθηκε σε καλή θέση για το 3-1, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Ντεμέτριους στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94’ η Καλλιθέα έκανε το 3-1 με τον Ναμπί, και έτσι πήρε την νίκη με ανατροπή.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Γιάννης Βογιατζής):

Κολοβούρης, Τοπάλ, Κοντοχρήστος, Λαρρέα, Ρουγκάλας, Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Ζυγκερίδης (74’ Στασινόπουλος), Στεργίδης (24’ Παπαχρονόπουλος), Ν. Καρακλάιτς

Η αρχική ενδεκάδα της Καλλιθέας (Γιώργος Σίμος):

Βοσνιάδης, Καινούργιος, Βλάχος, Κύργιας, Ουές (9’ Βασιλούδης), Ματίγια, Σαντάνα 61’ Ναμπί), Μπουλούλης (80’ Μπάμπης), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος (80’ Ιωαννίδης), Λουκίνας

Διαιτητής: Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας),

4ος: Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Του Περικλή Παπαρίζου