(Φωτο)-Πάτρα: Σε Προσφυγικά, Σούλι, Βούντενη, Εγλυκάδα, Ζαβλάνι και Ακταίο ο Ψωμάς – Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, γειτονιές και οικισμούς, βρέθηκε μέσα στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής παράταξης, επισκέφτηκε την Κυριακή το Σούλι και τη Δευτέρα την Βούντενη και το Ακταίο. Εντός του τριημέρου βρέθηκε επίσης στο γήπεδο των Προσφυγικών, στην Πανεπιστημιούπολη και στα Ψηλαλώνια, σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ στην Εγλυκάδα και το Ζαβλάνι συμμετείχε αντίστοιχα σε εκκλησιασμό και λιτανεία, τιμώντας την εορτή των Αγίων Μυροφόρων.
Κατά την επίσκεψη του στο Σούλι ο Πέτρος Ψωμάς συναντήθηκε με μέλη του τοπικού συμβουλίου, εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος» και πλήθος κόσμου που κατάγεται ή κατοικεί στην περιοχή. Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η υπαίθρια λαογραφική εκδήλωση που διοργανώθηκε και φέτος από τον δραστήριο τοπικό σύλλογο, τηρώντας μια παράδοση ετών. Τον επικεφαλής του σπιράλ συνόδευαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη της παράταξης Νίκος Κοτσώνης, Φώτης Λουριδάς, Γιώργος Λογαράς και Ανθή Οχτάρα.
Στη Βούντενη τα μέλη του σπιράλ επισκέφτηκαν τον κόμβο Κ3, πλησίον του μυκηναϊκού οικισμού, και ενημερώθηκαν από κατοίκους για την αναγκαιότητα της σύνδεσής του με την περιμετρική, με στόχο την εξυπηρέτηση της περιοχής, της δημοτικής δομής της Ξερόλακκας και του αρχαιολογικού χώρου. Η αντιπροσωπεία του σπιράλ –αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο Θάνο Δούρο και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Άκια Σταμάτη- περιόδευσε κατόπιν στα Συχαινά και στα έργα της οδού Κωνσταντινουπόλεως.
Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς μέλη της παράταξης συναντήθηκαν στο «Ταμ Τουμ» στο Ακταίο, για να συζητήσουν θέματα πόλης και επικαιρότητας, με αφορμή το ξεκίνημα της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων της παράταξης εν όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Πολιτικής, μέλη του σπιράλ, πλήθος νέων υποψηφίων και φίλοι της παράταξης.
Εξάλλου, μέσα στο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκαν στην Πάτρα τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στις οποίες ο Πέτρος Ψωμάς έδωσε το παρών, επικροτώντας τις με την συμμετοχή του. Ο λόγος για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Cheerleading «Ορμή Cup» που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο στα Προφυγικά (όπου ο επικεφαλής του σπιράλ προσήλθε με τον δημοτικό σύμβουλό Χαράλαμπο Στανίτσα και την Γραμματέα της παράταξης Εύα Αθανασοπούλου), για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανεπιστημιακού Ραδιοφώνου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του τοπικού πανεπιστημιακού ραδιοφωνικού σταθμού UP FM και τις πρωτομαγιάτικες γιορτές στην Άνω Πόλη, σε Ψηλαλώνια και Πλατεία Ομονοίας, όπου για μια ακόμα χρονιά οι πατρινοί θαύμασαν τις εξαιρετική δουλειά των πολιτιστικών φορέων της πόλης και των χορευτικών τμημάτων τους.